Videoland neemt een kijkje in het leven van vlogger Famke Louise met een vierdelige documentaireserie over de YouTube-ster. 

Famke Louise was de laatste BN'er die werd aangekondigd voor Expeditie Robinson maar wie haar niet volgt op YouTube zou denken dat ze bij Kamp Onbekend hoort te zitten. Het 19-jarige model is erg populair op YouTube en haar videoclips zijn miljoenen keren bekeken. Maar niet iedereen is gek op Famke en ze krijgt ook de nodige kritiek te verwerken op haar zangkunsten. 

Documentairemaakster Elza Jo Tratlehner vond het fascinerend om te zien hoe een 19-jarige meisje omgaat met de bewondering en de haat. Ze toont in de documentaireserie Famke Louise een hele andere kant van de YouTube-ster. "Ik denk dat mensen na het zien van de docuserie anders tegen Famke aankijken. Haar persoonlijke leven is namelijk minstens zo heftig als haar leven als artiest, ik denk dat mensen zich dat niet beseffen.’’

Famke Louise vond het nog best lastig om urenlang een camera op haar snoet te hebben en zichzelf open te stellen. “Ik vond het best confronterend om alles terug te zien, maar ik geniet van elke seconde van mijn leven op dit moment. Er zijn goede en slechte momenten, maar ik blijf hard werken."

De vierdelige documentaireserie Famke Louise is vanaf 4 november te zien op Videoland. 

Article continues after the ad
More content below the advertising