Glennis Grace staat dit jaar twee keer in de Ahoy om een ode te brengen aan Whitney Houston, maar het eerste concert is nu al uitverkocht! 

Het bijzondere concert Whitney - a Tribute by Glennis Grace is dit jaar voor het laatst in Nederland te zien op 6 en 8 september. Zojuist is echter bekend gemaakt dat het concert op 6 september is uitverkocht! Als je toch nog wilt zien hoe Glennis de prachtige nummers van Whitney Houston tot leven brengt, wees er dan snel bij en koop tickets voor de beste plaatsen op 8 september.

Article continues after the ad

Gastartiesten 

Glennis Grace staat niet alleen op het podium en heeft veel gastartiesten uitgenodigd, zoals Do, Berget Lewis, Candy Dulfer en Alain Clarke, maar ook het vijftienjarige zangtalent Sezina Kelsey. Zij stond in de finale van The Voice Kids en zong samen met Glennis het prachtige One Moment in Time.

Tickets

Houd er rekening mee dat de kaartjes voor deze bijzondere tribute hard gaan. Via ons ben je in ieder geval verzekerd van de beste plaatsen, met ook nog eens tien euro korting! Koop de tickets voor het tweede concert op zondag 8 september dus snel via onze website.

 

More content below the advertising