Na een mediastilte vond Wesley Sneijder het tóch nodig om te reageren op de roddels over zijn relatieproblemen. Op Instagram rekende hij af met alle 'mensen zonder hersens'. 

Glamourkoppel Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau zijn uit elkaar, maar het stel heeft daar nog niks over gezegd in de media. Dat leidde tot allerlei roddels over hun relatie en daar is Wesley Sneijder erg boos over. Op Instagram maakt hij schoon schip met een bericht in het engels, waarin hij uithaalt naar alle 'haters'.

Article continues after the ad

Fouten

"Ik ga niet meer aardig zijn tegen alle bullshit mensen die shit vertellen over mij en Yolanthe", schrijft Wesley in zijn bericht. Hij geeft daarna aan dat de relatie voorbij is, maar dat ze nog niet zijn gescheiden. "Ik heb veel fouten gemaakt in ons huwelijk. Maar dat gaat niemand wat aan. Ik respecteer het dat Yolanthe nog steeds zo goed voor mij is." 

Mensen zonder hersens

Volgens de Turkse pers zou Yolanthe een flink geldbedrag hebben geëist van Wesley, maar dat is volgens de voetballer onzin. "De Turkse pers schreef dat zij 19 miljoen wilde en dat ik haar 15 gaf?! Haha jullie worden steeds gekker. Als mensen eens wisten hoe het werkelijk was. Mensen zonder hersens geloven echt alles wat ze lezen."

Bullshit en leugens

Hij geeft aan dat Yolanthe niks aan hem heeft gevraagd en hij niks aan haar. Ze hebben elkaars geld niet nodig en ieder bericht daarover is volgens Sneijder een leugen. "Ik vind het walgelijk wat de pers over mij schrijft, alle bullshit en leugens de hele tijd, en nu de bullshit over haar." Hij heeft er ook veel respect voor dat Yolanthe rustig blijft. "Maar ik ben niet zo. Ik laat mensen niet de hele tijd met mijn leven sollen!!!"

More content below the advertising