De Britse documentairemaker Louis Theroux reist naar Amerika om te onderzoeken of het een goed idee is om een relatie te hebben met meer dan één persoon. 

Voor het drieluik Altered States vertrekt Louis Theroux naar Amerika en verdiept hij zich in drie grote onderwerpen: liefde, dood en leven. In de eerste aflevering van deze trilogie vraagt hij zich af of het traditionele huwelijk nog wel een toekomst heeft. De helft van de Amerikaanse huwelijken eindigt namelijk in een scheiding. Is het dan niet beter om een relatie te hebben met z'n drietjes of misschien met nog meer partners? 

Om daar antwoord op te krijgen, reist Louis naar de stad Portland waar polyamorie, dat is de officiële term, heel normaal is. Hij praat onder andere met een koppel dat een relatie heeft met een ander koppel. Jerry is getrouwd met Heide, Heide is verloofd met Joe en Joe is getrouwd met Gretchen. In de praktijk komt het er op neer dat Heide en Joe het heel erg leuk hebben samen, Gretchen vindt het allemaal prima en Jerry accepteert de situatie om Heide niet te verliezen. 

More content below the advertising

Louis Theroux: Altered States - Love Without Limits is te zien om 21:20 uur op NPO 3 en daarna is de aflevering nog een week lang terug te kijken op de website van de VPRO.

 

More content below the advertising

Goed nieuws voor de fans van de comedyserie Frasier: volgens hoofdrolspeler Kelsey Grammer wordt er druk gewerkt aan een nieuw seizoen in de reeks!

Spin-offs van populaire series zijn meestal geen lang leven beschoren. Een uitzondering op de regel is Frasier! In deze afgeleide van de comedyklassieker Cheers volgen we het wel een wee van Dr. Frasier Crane, een psychiater die na een lang verblijf in Boston terugkeert naar zijn eigenwijze vader en neurotische broer in Seattle. Volgens Kelsey Grammer, die de titelrol speelde, wordt er gewerkt aan een comeback van deze sitcom!

More content below the advertising

In een interview met People onthult de acteur dat de officiële aankondiging niet lang meer op zich laat wachten. In het nieuwe seizoen zal de zoon van Frasier centraal staan. Grammer zal nu de rol van (groot)vader op zich nemen. Helaas zullen we John Mahoney, die in Frasier de rol van de nukkige vader Martin speelde, niet zien in de nieuwe reeks. Hij overleed vorig jaar aan de gevolgen van kanker.

De TV Kantine wordt tien jaar oud en dat moet natuurlijk gevierd worden. Carlo en Irene duiken weer in de verkleedkist en krijgen bezoek van de BN'ers die zij op de hak hebben genomen. 

Geloof het of niet, maar De TV Kantine wordt alweer tien jaar oud! In 2009 begonnen Carlo Boszhard en Irene Moors met dit sketchprogramma waarin bekende Nederlanders worden gepersifleerd. Door de jaren heen hebben ze al veel BN'ers op de hak genomen en er wordt uitgebreid teruggeblikt op de leukste sketches. In dit jubileumseizoen komen ook een aantal 'slachtoffers' op visite. 

More content below the advertising

Het duo duikt dit seizoen ook weer in de verkleedkist om nieuwe sterren na te doen, zoals: Twan Huys, de Van Rossums, Angela de Jong, Femke Halsema, Albert Verlinde en André van Duin. Carlo en Irene krijgen ook gezelschap van andere komische talenten. Chantal Janzen kruipt in de huid van Mariska Bauer, Paul de Leeuw bakt ze bruin als Robert van Beckhoven en Ilse 'Juf Ank' Warringa bezoekt De TV Kantine als Sanne Wallis de Vries. 

De TV Kantine is vanaf zaterdag 30 maart te zien om 22:00 uur op RTL 4.