Wendy van Dijk startte haar televisiecarrière bij SBS6 en na dertien jaar bij RTL 4 keert de presentatrice terug naar de zender waar het allemaal begon. 

6Inside had eindelijk eens groot nieuws te pakken. De nieuwe roddelrubriek van Albert Verlinde opende met het bericht dat Wendy van Dijk overstapt van RTL naar SBS. De presentatrice laat weten dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging. Het eerste programma dat zij gaat presenteren voor de zender van John de Mol is de dansshow Dance Dance Dance. Daarnaast gaat ze haar online platform Wendy Multimedia uitbreiden en versterken in samenwerking met Talpa Network, waar SBS6 onderdeel van is. 

Aan tafel bij Jeroen Pauw liet John de Mol weten dat hij met een of twee verrassingen zou komen en dat hij graag The Voice of Holland naar SBS6 wil halen. Met de transfer van Wendy van Dijk is de eerste stap gezet. Bij 6Inside gaf van Dijk aan dat ze dit seizoen van The Voice nog presenteert, maar daarna moet ze afscheid nemen van het programma. Volgens Albert Verlinde is dat nog helemaal niet zeker: "Of er gebeurt wat met die Voice, maar daar ga jij niet over."

6Inside is iedere werkdag te zien om 18:00 uur op SBS6. The Voice of Holland wordt iedere vrijdag uitgezonden om 20:30 uur op RTL 4.

Article continues after the ad
More content below the advertising