Source
Foto: Mike van den Toorn

Wendy van Dijk staat heel positief in het leven en ze laat in Veronica Magazine weten dat ze geen rol speelt, maar écht zo gelukkig is. 

Tijdens het interview drinkt Wendy van Dijk een flesje met groen spul. Het blijkt een van de gezondste sapjes ter wereld te zijn. Wendy: "Als je aan mensen vraagt: wie is er van de gezondheid, Linda, Chantal of Wendy, dan is het niet heel moeilijk om mij eruit te pikken. Gezond leven maakt je echt gelukkiger, zo heb ik aan den lijve ondervonden, en ik vind het mooi als ik anderen mag inspireren om ook gezond te leven."

Geluksgen

Haar positieve houding leidt er wel toe dat er mensen zijn die haar erg nep vinden. Daar heeft ze echter geen boodschap aan. "Dat raakt me niet. Ik weet dat ik oprecht ben. Die ander staat misschien zo in het leven dat hij of zij mij of wie dan ook snel fake vindt. Ik ben drager van het geluksgen, dat zal ook wel weer niet sexy klinken, en ben gelukkig dat ik dat voor een groot deel mag en kan voelen."

Article continues after the ad

Dance Dance Dance

Dansen is erg belangrijk voor Wendy van Dijk. Op zondag is ze te zien met het dans- en datingprogramma Flirty Dancing en vanaf vrijdag is ze te zien als de presentatrice van Dance Dance Dance. "Ik heb jarenlang aan dat programma als deelnemer willen meedoen. Maar agenda-technisch lukte dat maar niet, met al die Voices en Moordvrouwen die ik deed."

Intens geluk

Het was haar liefde voor dans, waardoor ze in de showbizz terecht kwam. " Als kind droomde ik al van een danscarrière. Ik zat als tienjarig meisje met mijn vader in Carré toen André van Duin zijn revue had. Tussen de sketches door verschenen er balletdansers op het podium, en ik was verkocht. Een paar jaar later stond ik daar zelf en reisde ik met de zanger Haddaway de wereld rond. Dansen raakt de kern van geluk, ik heb het dansen echt als intens geluk ervaren."

Het complete interview met Wendy van Dijk staat in Veronica Magazine, nummer 39. 

Flirty Dancing is iedere zondag te zien om 21:30 uur op SBS6.

Dance Dance Dance start vrijdag om 20:30 uur op SBS6.

More content below the advertising