Source
ANP Foto

Wendy van Dijk en Linda de Mol maakten onlangs de overstap naar Talpa. En Wendy hoopt dat het duo binnenkort het scherm deelt in een film of serie!

Onlangs verscheen het zomernummer van Wendy, het lifestylemagazine dat zijn naam dankt aan presentatrice Wendy van Dijk. In deze speciale editie interviewt Wendy haar vakgenote Linda de Mol. Beiden hebben onlangs de overstap gemaakt van RTL naar Talpa. In het interview komt het volgende hoofdstuk van hun televisiecarrière dan ook uitgebreid aan bod!

Article continues after the ad

“Ik hoop dat wij samen wat gaan doen. In de film of in een serie", zegt Wendy tegen Linda. Laatstgenoemde wil nog niet nog niet zo ver vooruit blikken. “Dat is wel langetermijnplanning, want voordat je bijvoorbeeld een nieuwe dramaserie op de buis hebt, ben je zo twee jaar verder. Ineens denk ik dus ook al over 2022 na. Dat is nieuw voor mij”, zegt zij in het magazine. Hoewel Linda en Wendy acteerden in succesvolle titels als Moordvrouw, Gooische Vrouwen en Alles is Liefde heeft het tweetal nog nooit het scherm gedeeld in een film of serie.

More content below the advertising