Wendy van Dijk en Johnny de Mol
Source
Foto: Mike van den Toorn

Het nieuwe programma van Wendy van Dijk en Johnny de Mol laat nog even op zich wachten, maar wij hebben al gesproken met dit gouden duo.

Het was de bedoeling dat We Want More de nieuwe grote zaterdagavondshow van SBS6 zou worden, maar vanwege het coronavirus is dit programma uitgesteld tot een later moment. Wij hadden presentatieduo Johnny de Mol en Wendy van Dijk al het hemd van het lijf gevraagd en willen jullie hun antwoorden op een aantal pittige stellingen niet onthouden. 

Mijn ambitie in het leven is overal ‘more’ van te krijgen.
Wendy: “Ik vind het gevoel van steeds meer moeten of willen erg vermoeiend, dus ik probeer tevreden te zijn met wat er is. In mijn werk is dat soms lastig, omdat ik altijd alles leuk vind. Daarnaast heb ik een gezin, wat betekent dat ik de balans echt wel in de gaten moet houden. In het verleden was het soms echt te druk, maar dat kun je sturen. De laatste jaren gaat het voor mijn gevoel goed.”
Johnny: “Ik hoef helemaal niet méér, geen kinderen in elk geval, haha. Het is privé en in mijn werk wel even goed zo. Less is more.”

Ik zet mezelf geregeld op dieet om in tv-shape te blijven.
Wendy: “Ik ben de uitzondering op de regel, want ik dieet de andere kant op. Al m’n hele leven wil ik liever zwaarder zijn dan lichter, wat niet altijd lukt. Dit is nu eenmaal mijn bouw: dat zie je aan mijn moeder, dat zie je aan mijn dochter. Naarmate ik ouder word, merk ik wel dat de kilo’s beter blijven zitten. Andere mensen moeten dan nog harder hun best doen, voor mij is dat juist gunstig.”
Johnny: “Ik ben de laatste tijd afgevallen, maar dat komt doordat ik twee jonge kinderen heb, weinig slaap, gezonder eet en minder drink. Het is niet zo dat ik vier keer per week in de sportschool sta of alleen maar sla eet.”

Article continues after the ad

Een invloedrijke lover of pa zet je 2-0 voor in het leven.
Wendy: “Ik denk dat je vanwege alle vooroordelen eerder harder je best moet doen om jezelf te bewijzen, al heb ik dat persoonlijk nooit zo gevoeld of gemerkt. In de tijd van Hart in Aktie had ik de meeste prijzen al gewonnen, dus ik had mijn sporen al verdiend toen ik een relatie met Erland (Galjaard, red.) kreeg.”
Johny: “Als je uit een heel gezonde familie komt, dan heb je een voorsprong op andere mensen. Daar ben ik me van bewust en daarin voel ik me bevoorrecht. Tegelijk heb ik altijd een stapje extra willen en moeten zetten, zodat ik mensen niet de kans zou geven om te zeggen dat ik de kantjes eraf liep.”  

Een botoxinjectie geeft je nét die frisse, gezonde glow.
Wendy: “Rimpels en fillers zorgen voor minder rimpels, maar een gezonde glow komt vanuit je darmen. Ik had altijd vrij veel last van eczeem, een droge huid en andere aandoeningen. Uit een test bleek dat ik niet zo goed tegen gluten en zuivel kan, dus dat heb ik uit mijn menu geskipt. Sindsdien merk ik dat ik niet alleen veel minder last heb van een opgezette buik en dat soort klachten, maar dat mijn huid ook veel meer straalt.”
Johnny: “Iedereen moet lekker doen waar ‘ie zin in heeft, maar van botox en fillers gaat iedereen op elkaar lijken. Ik heb het nooit gedaan en ik ga het ook zeker nooit doen.”  

Het complete interview met Wendy van Dijk en Johnny de Mol staat in Veronica Magazine nummer 13. 

More content below the advertising