In de finale van Dance Dance Dance staan Holly Mae en Soy tegenover Britt en Urvin. De strijd wordt spannend want beide koppels weten hoe ze los moeten gaan op de dansvloer. 

Eigenlijk horen wij geen kant te kiezen maar wij zetten ons geld op Holly Mae Brood en Soy Kroon om Dance Dance Dance te winnen. Soy is zo nu en dan een beetje stijf maar Holly Mae maakt dat meer dan goed met haar strakke moves en losse heupen. 

Het koppel neemt het in de finale van vanavond op tegen Britt Scholte en Urvin Monte. Die twee moet je ook niet onderschatten. Urvin heeft jarenlang op de planken gestaan in musicals zoals Hairspray en The Bodyguard. En Britt begon haar carrière als danseres en is een kei in buikspieroefeningen. 

Toch kiezen wij voor Soy en Holly Mae. Of we daarin gelijk krijgen, zie je vanavond in de finale van Dance Dance Dance om 20:00 uur op RTL 4

Statham in een topfilm

De films van Jason Statham zijn niet altijd even goed maar misdaadfilm Parker is een pareltje en combineert de actie die we kennen van Statham met een sterk verhaal. 

Meesterdief Parker leeft volgens een belangrijke code: hij steelt alleen van de rijken en doet geen onschuldige mensen pijn. Zijn collega's delen deze code niet en belazeren Parker door zijn geld te stelen en hem voor dood achter te laten. Parker pikt dit niet en bedenkt een plan om wraak te nemen. Met de hulp van de mooie Leslie plant hij een grote diefstal met zijn voormalige partners als doelwit.

Met Jason Statham weet je precies wat je kan verwachten. Hij speelt een stoere gast die problemen oplost met zijn vuisten en er zo nu en dan een leuke one-liner tegenaan gooit. In Parker speelt hij weer dezelfde rol maar het verhaal is veel sterker en regisseur Taylor Hackford, van topfilms The Devil's Advocate en Ray, weet hoe hij een goede misdaadfilm moet maken. 

Om 20:30 uur op Veronica. 

De Wereld Draait Door

- Boudewijn de Groot. Vanavond vertelt Boudewijn de Groot over protestliederen en zijn nieuwe album Even Weg dat hij in samenwerking met The Dutch Eagles maakte.

- Tafelheer: André van Duin

- Huisdichter Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jan Smit (foto). Jan Smit komt vanavond langs om zijn nieuwe single Liever Dan M'n Eigen Leven voor het eerste live te laten horen.

- Lauren Verster. Lauren Verster volgt in haar programma Ik wil een kind mensen die een grote kinderwens hebben, maar voor wie kinderen krijgen een onmogelijke opgave lijkt. 

 

Pauw

- Derk Sauer. Het internationaal documentairefestival IDFA gaat vandaag van start in de hoofdstad. IDFA-voorzitter en media-ondernemer Derk Sauer doet een greep uit het omvangrijke programma en vertelt over zijn persoonlijke keuze aan tafel.

- A.F.Th. van der Heijden.

- Sigrid Kaag