In de finale van Dance Dance Dance staan Holly Mae en Soy tegenover Britt en Urvin. De strijd wordt spannend want beide koppels weten hoe ze los moeten gaan op de dansvloer. 

Eigenlijk horen wij geen kant te kiezen maar wij zetten ons geld op Holly Mae Brood en Soy Kroon om Dance Dance Dance te winnen. Soy is zo nu en dan een beetje stijf maar Holly Mae maakt dat meer dan goed met haar strakke moves en losse heupen. 

Het koppel neemt het in de finale van vanavond op tegen Britt Scholte en Urvin Monte. Die twee moet je ook niet onderschatten. Urvin heeft jarenlang op de planken gestaan in musicals zoals Hairspray en The Bodyguard. En Britt begon haar carrière als danseres en is een kei in buikspieroefeningen. 

Toch kiezen wij voor Soy en Holly Mae. Of we daarin gelijk krijgen, zie je vanavond in de finale van Dance Dance Dance om 20:00 uur op RTL 4

More content below the advertising
More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.