Foto: Roel Nederveen
Foto: Roel Nederveen

Robert ten Brink was tien jaar lang het gezicht van Lotto Weekend Miljonairs en vanaf mei gaat hij het programma weer presenteren op RTL 4 onder de nieuwe naam Bankgiro Miljonairs.

Ruim tien jaar lang presenteerde Robert ten Brink Lotto Weekend Miljonairs, hij begon in 1999 en toen de quiz in 2006 verhuisde van SBS6 naar RTL 4 ging Robert gewoon mee. Hij vond het ook niet fijn toen het programma in 2011 weer verhuisde naar SBS6 en de presentatie in handen kwam van Jeroen van der Boom. In dat jaar kwam er ook definitief een einde aan de spelshow.

Sponsor

Nu keert Weekend Miljonairs na jaren weer terug, gesponsord door de BankGiro Loterij. De naam is daarom ook veranderd in Bankgiro Miljonairs, maar dat is het enige verschil. Kandidaten moeten nog steeds vijftien multiple choice vragen goed beantwoorden om een miljoen euro te verdienen en ze mogen daarbij verschillende hulplijnen inschakelen. 

Article continues after the ad

Spannend

Robert ten Brink is erg blij dat hij het programma weer mag presenteren. "De terugkomst van BankGiro Miljonairs is voor mij een droom die uitkomt. Ik verheug mij erop om de spannendste quiz ter wereld terug op de buis te brengen."

Bankgiro Miljonairs is te zien vanaf zaterdag 25 mei om 21:30 uur op RTL 4.

More content below the advertising