Glennis Grace strandde in de finale van America's Got Talent, nu is het tijd om terug te kijken op haar Amerikaanse avontuur.

Een applausje voor onze eigen Glennis Grace is wel terecht. Ze deed mee aan America's Got Talent en schopte het met haar zangkunsten tot de finale en behoorde tot de beste tien acts van de show. Met haar deelname zette ze zichzelf op de kaart in de VS en legde een basis voor een buitenlandse carrière. Voordat het zo ver is, kijken we nog even terug op de afgelopen periode met twee programma's.

 

Glennis Grace: Het meisje uit de Jordaan

Article continues after the ad

Kijkers van Videoland hebben deze documentaire al kunnen bekijken maar vanavond kan heel Nederland meegenieten. Nada van Nie besloot jaren geleden de camera te pakken en Glennis Grace te volgen. Wat volgt is een intiem portret van een vrouw die nooit opgeeft en wanneer haar Amerikaanse droom uit lijkt te komen, verandert een simpel portret in een feel good movie. 

Vanavond om 22:00 uur op RTL 4

 

Door andere ogen

In dit programma wordt het levensverhaal van Glennis Grace verteld door de mensen die haar goed kennen. Haar ex-manager John van Katwijk, presentator Henny Huisman en zangcoach Babette Labeij vertellen over de ambitieuze zangeres die haar dromen volgde en ze ook uit liet komen. 

Maandag 24 september om 20:25 uur op NPO 2

More content below the advertising