Source
Roel Reiné op set Michiel de Ruyer. Foto: roelreine.com

De Nederlandse actieregisseur Roel Reiné, bekend van Michiel de Ruyter, heeft vandaag zijn eigen streamingdienst genaamd Actionflix gelanceerd.

We hebben Netflix en Videoland voor de populaire films en series, Amazon en HBO voor de kwaliteitsseries, Dplay voor alles van Discovery, Horrify en Fear Unlimited voor de horrorliefhebber en sinds vandaag kunnen de actiefans genieten van de nieuwe streamingdienst Actionflix. De Nederlandse regisseur Roel Reiné, heeft dit platform opgericht om kleinschalige actiefilms onder de aandacht te brengen.

Lesje filmmaken

Filmmakers kunnen hun eigen films insturen, die worden op de site gezet en de makers krijgen betaald voor het aantal minuten dat er gekeken wordt naar hun film. Ook zijn er documentaires en talkshows die uitleggen hoe actiefilms gemaakt worden. Actionflix is daardoor niet alleen een streamingdienst maar ook een laagdrempelig lesje filmmaken voor iedereen. 

Succesvol

Roel Reiné is een van de weinige Nederlandse regisseurs die wist door te breken in Amerika en ook al maakt hij low budget films, zoals Death Race 2 en The Scorpion King 3: Battle for Redemption, hij heeft een succesvolle internationale carrière als filmmaker en wil met zijn nieuwe streamingdienst iedereen deze kans geven. 

Article continues after the ad

Actionflix.com staat vanaf vandaag on-line en Roel Reiné heeft zes van zijn eigen films al op de streamingdienst gezet. 

More content below the advertising