John de Mol heeft de oorlog verklaard aan RTL en de eerste aanval is de terugkeer van Albert Verlinde met Boulevard-kopie 6 Inside. Wat kunnen we van deze show verwachten?

SBS6 beschrijft de nieuwe dagelijkse actualiteitenrubriek 6 Inside als volgt: "Onder aanvoering van Jan Versteegh bespreken de deskundigen aan tafel wat Nederland diezelfde dag bezighield." Deze deskundigen worden insiders genoemd en iedere dag schuift er iemand anders aan. Vaste insider is Albert Verlinde. Het mag duidelijk zijn dat SBS6 een eigen versie van RTL Boulevard heeft gemaakt, maar heeft RTL ook iets te vrezen van deze kloon?

De Insiders

Laten we eerst kijken naar de Insiders. Tot nog toe zijn de volgende namen bekend: stylist Fred van Leer, advocaat Sébas Diekstra, misdaadjournalist Mick van Wely, sportjournaliste Hélène Hendriks, sportjournaliste Barbara Barend, mediakenner Rob Goossens, royalty-deskundige Rick Evers en niemand minder dan modedeskundige Fiona Hering, die haar terugkeer maakt op televisie. 

De sfeer

Tussen de Insiders zitten wel een paar namen die een belletje doen rinkelen, maar we zijn nog niet helemaal overtuigd. De belangrijke vraag is natuurlijk, doen ze het een beetje goed aan tafel? Volgens Albert Verlinde wordt het een prikkelend programma. "De gesprekken aan onze tafel zijn vrolijk, scherp, meelevend en zitten boordevol inside informatie waarbij uitgesproken meningen niet geschuwd worden. Als kijker word je niet alleen helemaal bijgepraat, je wordt ook geprikkeld door de Insiders aan tafel."

Het tijdstip

Tot nog toe horen we niks nieuws, maar het tijdstip is wel een voordeel. 6 Inside begint namelijk een half uur eerder dan RTL Boulevard! Alles wat Versteegh en Verlinde behandelen is dan al oud nieuws wanneer Boulevard begint. En Verlinde heeft voor de eerste aflevering al een groot verhaal te pakken. Aan tafel bij Jinek beloofde hij te komen met belangrijk nieuws uit de mediahoek.

Wat dit nieuws is? Tja, daarvoor moet je vanavond kijken naar 6 Inside om 18:00 uur op SBS6.

Foto: William Rutten
Foto: William Rutten

Als laatst overgebleven ster van RTL heeft Chantal Janzen het al druk genoeg. In het nieuwe programma Chantal komt werken krijgt ze er ook nog eens talloze baantjes bij. 

Net zoals voormalig RTL-collega's Linda de Mol en Wendy van Dijk heeft Chantal Janzen ook haar eigen tijdschrift, genaamd &C. Voor de website van het magazine gaat de presentatrice regelmatig op pad om nieuwe banen uit te proberen. In de rubriek Chantal komt werken ging ze onder andere aan de slag in een autogarage, het Amstel hotel en was Chantal zelfs even kassameisje bij de Albert Heijn. 

Chantal komt werken wordt in een nieuw jasje gestoken voor RTL 4. Het wordt dit keer geen snuffelstage, maar Chantal moet echt vol aan de bak. Bij de brandweer krijgt ze bijvoorbeeld gelijk een 24 uurs dienst en wordt ze vier keer op een nacht gewekt door een brandalarm, waarna ze gelijk de brandweerauto in moet. 

Chantal komt werken is te zien vanaf 28 maart om 20:30 uur op RTL 4.

Wij vertellen je alvast wat je deze week kan verwachten in The Bold and the Beautiful

Maandag

Ridge ruziet met Brooke. Hij is ervan overtuigd dat Bill toneelspeelt, alleen maar om Brooke voor zich terug te winnen. Bill laat Liam en Wyatt weten wat hij heeft besloten over de nalatenschap. Pam waarschuwt Eric voor Quinn.

Dinsdag

Katie wacht tot Thorne op zijn werk is en heeft dan een gesprek met Bill over hun zoontje. Steffy praat met Liam en Hope over de naderende feestdagen. Ze stelt voor hun meningsverschillen opzij te zetten.

Woensdag

Het is Thanksgiving en dat wordt gevierd bij Eric en Quinn. Iedereen is er: de Forresters, Logans, Spencers, Avants en Spectra's, en ze zijn allemaal voor een dagje aardig tegen elkaar.

Donderdag

In haar hoofd beleeft Taylor opnieuw de avond waarop ze Bill neerschoot. Ze is bang dat Bill haar alsnog verlinkt en ze naar de gevangenis moet. Steffy probeert haar gerust te stellen. Liam en Brooke praten over hoe Bill is veranderd.

Vrijdag

Bill verzekert Taylor ervan dat hij zich aan zijn belofte zal houden. Liam en Steffy praten over Taylor. Liam vertrouwt haar niet en wil dat ze bij baby Kelly uit de buurt blijft. Taylor gaat de confrontatie aan met Hope. Ze verwijt haar dezelfde streken uit te halen als haar moeder.

The Bold and the Beautiful wordt van maandag t/m vrijdag uitgezonden om 18:05 uur op RTL 8 en de volgende dag herhaald om 11:35 uur op RTL 4