EK-kwalificatie Nederland - Duitsland

Pakweg 72 uur na de eerste kwalificatiewedstrijd tegen de Wit-Russen, die we gewonnen hebben, gaat de jacht naar het EK-ticket verder tegen de voetbalgrootmacht Duitsland. Nou ja, grootmacht. Die Mannschaft transformeerde vorig jaar opeens in dé voetbalschlemiel van de wereld door de vroegtijdige aftocht in de groepsfase van het WK en de degradatie in de Nations League.

Om 20:20 uur op NPO 1

Article continues after the ad

Kids' Choice Awards 2019

Na de Golden Globes en de Oscars is het hoog tijd voor die derde grote awardshow van het jaar, de Kid's Choice Awards van Nickelodeon. En mooi nieuws: ons kikkerlandje maakt in maar liefst vier categorieën kans op zo'n felbegeerd beeldje.

Om 18:30 uur op Nickelodeon

Joanna Lumley's India

Wie zich verheugt op een lallende Patsy die in de olie door de Meenakshi-tempel zwalkt, moeten we teleurstellen: Joanna Lumley heeft ook een sobere kant. De actrice keert in deze driedelige reisserie terug naar India, het land waar ze 71 jaar geleden geboren werd.

Om 21:55 uur op Een.

Hoofdzaken

In het hart van Breda staat de kapperszaak van Marko. Marko kan niet alleen goed overweg met kam en schaar, hij weet met zijn montere gebabbel ook het meest gesloten kinderboek te openen. In Hoofdzaken openbaren kinderen vanaf de kappersstoel hun diepste, en meest hilarische zielenroerselen.

Om 18:15 uur op NPO 3.

Film: Dinner for Schmucks

Rudd wacht een vette promotie, mits hij op een diner verschijnt met een volslagen idioot, om wie de zakenpiefen lekker kunnen lachen. Het stuit hem tegen de borst, maar als hij megasukkel Carrel aanrijdt, die als hobby met opgezette muisjes poppenhuizen in elkaar knutselt, denkt hij dat dit is voorbestemd. Nu loopt er echter wel een wandelende ramp met hem mee.

Om 20:00 uur op RTL 7.

More content below the advertising