Ik vertrek

Buschauffeur Remco en poetsvrouw Colinda denken hét gat in de markt van Brazilië gevonden te hebben. Ze kopen een stuk grond op het eiland Florianòpolis, waar de eerste Glamping van Brazilië moet gaan verrijzen. Hun piepjonge aannemer heeft nog nooit een huis gebouwd, maar Remco en Colinda hebben er een 'goed gevoel' bij. Niemand had de arme stakkers voorbereid op de oneindige ruzies tussen het personeel. Daarnaast stapelen de rest van de problemen zich op: de bouwvergunning komt niet rond, hun visum wordt niet verlengd en de eerste steen is nog niet eens gelegd.

Om 20:30 op NPO 1

Article continues after the ad

Martijn Koning: Koning van de lach

Martijn de Koning doet de titel van zijn tweede cabaretprogramma eer aan. Diep is het allemaal niet, maar aan het lachen krijgt hij ons zeker. En met zijn eeuwige klaagzang over tennis weet hij slap geouweneeld bijna tot kunst te verheffen.

Om 21:50 uur op RTL 4.

Wielrennen

Het rondje van Milaan naar San Remo is de eerste échte wielerklassieker van het jaar en wordt beschouwd als een rit waar vooral sprinters het warm van krijgen. Des te opmerkelijker is het dat de 291 km lange uitputtingsslag vorig jaar gewonnen werd door De Haai van Messina. Precies, een typische ronderender.

14:30 uur op Eurosport 1.

Film: San Andreas

De San Andreasbreuk zorgt al eeuwen voor zware aardbevingen in Californië, maar wat als de grootste klap nog moet komen? Dan ben je blij dat Dwayne Johnson je vader is. als hij zegt: "Ik ga mijn dochter redden." twijfelt niemand daar aan. hoe ver het ook uit de klauwen loopt, je twijfelt nooit aan zijn overlevingskansen.

Om 20:20 uur op SBS6.

More content below the advertising