Wil je alvast weten wat je vanavond op televisie kunt zien? Wij hebben een handig overzicht voor je gemaakt.

Dit is niet mijn wereld vriend

We begrijpen met z'n allen maar weinig van elkaars leven. Waarom zou je tot 6 uur 's ochtends op een verlaten industrieterrein staan te hakken, terwijl je ook lekker in je sta-op-stoel een puzzeltje kunt maken? In Dit is niet mijn wereld vriend duiken twee (semi-)BN'ers, met vooroordelen en al, in elkaars leven. Charlotte Pieters presenteert.

Om 21:15 uur op NPO 3

Nederland Kiest: Slotdebat

De dertien landelijke partijleiders duiken aan de vooravond van de Provinciale Staten verkiezingen de politieke boksring in om in duo's te debatteren over stellingen die ze zelf hebben meegenomen. denk hierbij vooral aan klimaat, klimaat en klimaat. Loting bepaalt wie er tegen wie uitkomt.

Om 20:35 uur op NPO 1.

The Miracle

Italië, ergens in de nabije toekomst. Een referendum over het vertrek uit de EU staat voor de deur. Premier Fabrizio Pietromarchi ziet het hele zaakje met lede ogen aan. Vlak voor het referendum wordt hij gealarmeerd door het hoofd van de militaire politie, generaal Giacomo Votta. Tijdens een inval bij maffiabaas Molocco is een Mariabeeld gevonden dat onophoudelijk menselijk bloed huilt. En niet zo’n klein beetje ook: tien liter per dag. Pietromarchi doet er alles aan om het wonder geheim te houden, want het zou grote gevolgen kunnen hebben voor de toch al zo gepolariseerde en verscheurde Italiaanse samenleving. 

Om 23:05 uur op Canvas

Film: Crocodile Dundee

Doldwaze humor rond de Australische komiek Hogan. De Amerikaanse journaliste Kozlowski vertrekt naar down under om de mythe rond de onverschrokken krokodillenjager Hogan te ontrafelen. Na diverse spannende avonturen haalt zij de onbehouwen primaat over naar de stadsjungle van New York te gaan, alwaar de naïeve Hogan zich staande moet houden tussen gierende autobanden, criminaliteit en prostitutie. Leuke avonturencomedy met veel vaart.

Om 20:30 uur op RTL 7.

Film: Labor Day

De depressieve alleenstaande moeder Winslet en haar tienerzoon Griffith worden gewonen om de gewonde en angstaanjagende Brolin mee te nemen naar hun huis. Terwijl de politie de ontsnapte gevangene probeert te vinden, komen moeder en zoom langzaam maar zeker achter het ware verhaal van de man. Deze mooie film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Joyce Maynard en bevat prima acteerprestaties van alle acteurs.

Om 20:30 uur op RTL 8.

Article continues after the ad
More content below the advertising