Source
Foto: William Rutten

Wil je alvast weten wat je vanavond op televisie kunt zien? Wij hebben een handig overzicht voor je gemaakt.

Down met Johnny

Opnieuw laat Johnny de Mol dromen en wensen van mensen met een beperking in vervulling gaan, maar de insteek is dit seizoen nét even anders: de wens moet namelijk voor een ánder zijn. In deze eerste aflevering wil Max zijn broer Remco (en vooruit, ook zichzelf) verrassen. De heren hebben een gedeelde passie: Tottenham Hotspur. En dus vertrekt het trio met een noodvaart naar Londen.

Om 21:30 uur op SBS6

Team spoedeisende hulp

In deze kopie van Trauma Centrum volgen we tien weken lang de artsen en verpleegkundigen van de Spoedeisende Hulp van twee gerenommeerde ziekenhuizen: het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen en het Medisch Spectrum Twente in Enschede.

Om 20:30 uur op RTL 5

Dierenkliniek: Hart van Brabant

Een koortsige bulldog, een dolgedraaide hamster of een schorre kaketoe: in het Evidensia Dierenziekenhuis in het Brabantse Waalwijk is het een komen en gaan van zieke of gewonde dieren én hun baasjes. Een ding hebben de onfortuinlijkerds gemeen: ze komen hier niet voor hun plezier. Aan de artsen en assistenten van de kliniek de taak de beestjes weer op te lappen.

Om 21:30 uur op RTL 5

Film: Captain Phillips

Tom Hanks geeft uitstekend gestalte aan een man wiens vrachtschip gekaapt wordt door gewapende piraten en die de confrontatie aangaat. Richard Phillips, die dit in 2009 echt meemaakte, was dan ook geen actieheld, maar een gewone zeeman, die simpelweg zijn hoofd erbij hield toen een groepje Somaliërs zijn vaartuig enterde.

Om 20:30 uur op RTL 8.

Article continues after the ad
More content below the advertising