Source
Foto: Radio Veronica

Edwin Evers nam een paar maanden geleden nog afscheid van de radio, maar hij is vandaag en morgen weer eventjes terug als presentator van Veronica Inside

Op 21 december 2018 nam Edwin Evers na 21 jaar afscheid van zijn radioprogramma Evers staat op. Het was een emotionele marathonuitzending vol mooie momenten en zijn fans hielden er rekening mee dat ze Evers niet meer op de radio zouden horen. Amper vier maanden later is hij echter weer terug! Op 1 april viel hij in voor Wilfred Genee als grap en ook vandaag en morgen is hij te horen als presentator van Veronica Inside.

Article continues after the ad

Dit is geen officiële terugkeer en hij wordt ook niet de vaste invaller van Wilfred Genee, die nu op vakantie is, na zijn 1 april-grap vertelde Evers tegen de Telegraaf: "Ik ben nu niet in een fase waarin ik zulke dingen plan. Dus ik ga niet zeggen: ze kunnen me bellen als Wilfred op vakantie is. Maar ik heb wel een heel leuke middag gehad." 

Edwin Evers is vandaag en morgen (23 en 24 april) te horen als presentator van Veronica Inside tussen 16:00 en 18:00 uur op Radio Veronica.

More content below the advertising