Rick Grimes was vanaf het begin de grote held van The Walking Dead, maar in de komende twee afleveringen moeten we afscheid nemen van de stoere survivor. 

We gaan er voor het gemak van uit dat je helemaal up to date bent met The Walking Dead. Dat je seizoen 8 hebt gezien en het negende seizoen trouw volgt op FOX. Zo niet, dan moeten we je waarschuwen voor spoilers. Want wij gaan het hebben over de komende twee afleveringen en die worden heftig. 

Aan al het goede komt een einde en na de dood van Carl moeten we nu afscheid nemen van Rick Grimes. Dat acteur Andrew Lincoln met de serie ging stoppen, was al bekend maar het is nog steeds een mysterie hoe hij dan afscheid neemt. Daar krijgen we in de komende twee afleveringen duidelijkheid over. Een gebeurtenis in aflevering vier leidt tot namelijk tot zijn vertrek in aflevering vijf. 

Jammer genoeg is er nog niet meer informatie maar gelukkig hoef je niet lang te wachten om te zien wat er met Rick gebeurt. Een dag na de uitzending in Amerika wordt The Walking Dead uitgezonden op FOX. De vierde aflevering is deze dinsdag te zien en de allerlaatste aflevering met Rick wordt uitgezonden op 6 november.

More content below the advertising

The Walking Dead iedere dinsdag om 22:00 uur op FOX.

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.