Rick Grimes was vanaf het begin de grote held van The Walking Dead, maar in de komende twee afleveringen moeten we afscheid nemen van de stoere survivor. 

We gaan er voor het gemak van uit dat je helemaal up to date bent met The Walking Dead. Dat je seizoen 8 hebt gezien en het negende seizoen trouw volgt op FOX. Zo niet, dan moeten we je waarschuwen voor spoilers. Want wij gaan het hebben over de komende twee afleveringen en die worden heftig. 

Aan al het goede komt een einde en na de dood van Carl moeten we nu afscheid nemen van Rick Grimes. Dat acteur Andrew Lincoln met de serie ging stoppen, was al bekend maar het is nog steeds een mysterie hoe hij dan afscheid neemt. Daar krijgen we in de komende twee afleveringen duidelijkheid over. Een gebeurtenis in aflevering vier leidt tot namelijk tot zijn vertrek in aflevering vijf. 

Jammer genoeg is er nog niet meer informatie maar gelukkig hoef je niet lang te wachten om te zien wat er met Rick gebeurt. Een dag na de uitzending in Amerika wordt The Walking Dead uitgezonden op FOX. De vierde aflevering is deze dinsdag te zien en de allerlaatste aflevering met Rick wordt uitgezonden op 6 november.

Article continues after the ad

The Walking Dead iedere dinsdag om 22:00 uur op FOX.

More content below the advertising