Over minder dan een maand maakt Robert Jensen de Nederlandse televisie weer onveilig met zijn nieuwe personality show Jensen

Je haat hem of je bent gek op hem, maar niemand kan om Robert Jensen heen. De vlijmscherpe presentator heeft een eigen kijk op de wereld en vond het tijd om die blik weer met de Nederlandse kijker te delen. “Ik zie mezelf als een student van de media en heb geconcludeerd dat er in de Westerse wereld een punt bereikt is, waar enorm belangrijke issues verontrustend eenzijdig worden belicht. Het is tijd voor een ander geluid.”

RTL 5 was het daarmee eens. Programma directeur Werner van Es vertelt daarover: "Met zijn uitgesproken karakter past Robert Jensen naadloos bij de uitstraling van RTL 5. Hij was een van de weinigen die ook de andere kant van de Amerikaanse verkiezingen onderzocht en dat in beeld heeft gebracht met Jensen kiest voor Amerika. Nu geeft hij zijn unieke kijk op de rest van de wereld in de personality show Jensen.”

We hoeven niet lang te wachten op zijn nieuwe show. Vanaf dinsdag 30 oktober is Jensen iedere week te zien om 21:30 uur op RTL 5.

Article continues after the ad
More content below the advertising