In het derde seizoen van Lethal Weapon zien we opeens Sean William Scott, uit American Pie, als vervanger van hoofdrolspeler Clayne Crawford. Wat is hier gebeurd? 

In de laatste aflevering van het tweede seizoen werd Martin Riggs neergeschoten. Meestal begint een derde seizoen dan met een heftige scène waarin de hoofdrolspeler op het nippertje wordt gered. Dat is dit keer niet het geval. Riggs is overleden en Roger Murtaugh krijgt een nieuwe partner genaamd Wesley Cole, gespeeld door Sean William Scott uit de American Pie-films. 

Wat is de reden dat Clayne Crawford niet terugkeerde als Martin Riggs? Heeft hij soms een filmrol te pakken? Of gaat hij in een nieuwe serie spelen? Nee, hij bleek een ongelooflijke eikel te zijn en niemand wilde meer met hem werken. Hij kreeg meerdere waarschuwingen, maar de sfeer was zo verziekt dat het besluit werd genomen om hem te ontslaan.

Tijdschrift Variety deed onderzoek naar zijn gedrag en ontdekte dat Crawford heftige woedeaanvallen had en totaal niet op kon schieten met tegenspeler Damon Wayans. Het ging flink mis tijdens een actiescène, geregisseerd door Crawford, waarin Wayans gewond raakte. Dat incident leidde bijna tot een vechtpartij en er werd een beveiligingsbedrijf ingehuurd om de twee uit elkaar te houden.

Met het vertrek van Clayne Crawford en de toevoeging van Sean William Scott zijn niet opeens alle problemen opgelost. Damon Wayans heeft namelijk aangekondigd dat het derde seizoen zijn laatste is. Hij is 58 jaar, heeft diabetes en kan de lange werkdagen niet meer aan. Wayans wil terugkeren naar het theater om weer plezier in het acteren te krijgen. De kans is groot dat het derde seizoen van Lethal Weapon het laatste is.

Vanaf vanavond wordt de actieserie weer wekelijks uitgezonden om 21:25 uur op Veronica.

We hebben veel rare filmpjes gezien op internet, maar dit slaat echt alles. De Peruaanse artiest Tongo heeft een cover gemaakt van Bohemian Rhapsody en we staan nog steeds met ons mond vol tanden.

De Peruaanse artiest Tongo is een ster in zijn eigen land en werd wereldberoemd op YouTube met zijn covers van Engelstalige hits. Is hij soms zo een getalenteerde zanger? Nope. Hij is zelfs heel slecht in Engels en dat is deels de 'charme' van zijn muziek. Alsof dat nog niet genoeg is, maakt hij er ook altijd een extreem amateuristische videoclip bij die niet meer gekost kan hebben dan wat kleingeld en een cadeaubon.

Na muziek van Linkin Park en The Beatles te hebben gecovered, is het nu de beurt aan Queen. Met een nepsnor doet hij zijn 'beste' Freddie Mercury imitatie en gooit hij er teksten uit als "Amyasa purboi", "Mama, yaskilama" en "Is dis de rial laif". En juist wanneer je denkt dat het niet gekker kan worden, gaat hij swingen met dansende ruimtewezens. 

De thriller Glass draait nu in de bioscoop. Veronica Magazine ging naar Londen om met regisseur M. Night Shyamalan te praten over dit vervolg op Unbreakable en Split.

M. Night Shyamalan brak door met The Sixth Sense en sindsdien zijn de verwachtingen torenhoog. Even leek het alsof hij de magie verloren was, totdat hij Hollywood opnieuw veroverde met de thriller Split, over de schizofrene schurk Kevin die drie meisjes heeft ontvoerd. Zoals verwacht had M. Night weer een verrassing voor de kijker in petto. Aan het einde dook David Dunn op, Bruce Willis' personage uit Unbreakable, al die tijd bleken we dus te kijken naar het vervolg op deze superheldenfilm!

In Londen vertelt hij aan Veronica Magazine dat die verrassing niet uit het niets kwam. "Het idee om die twee bij elkaar te brengen, zat al in mijn eerste versie van Unbreakable. Ik had een verhaal geschreven met aan de ene kant David, een superheld, en aan de andere kant Kevin, een monster. Ik wilde echter ook vertellen over het huwelijk van David, maar daar was geen tijd voor omdat de door Kevin ontvoerde meisjes in gevaar waren.”

In Glass komen de hoofdpersonen uit Unbreakable en Split samen. De held David Dunn (Bruce Willis), de schurk Mr. Glass (Samuel L. Jackson) en het monster Kevin (James McAvoy). Omdat er zoveel jaar tussen de films zat, had dit een probleem kunnen worden. Want wat als de acteurs helemaal geen zin hadden in een vervolg?

Volgens de regisseur viel dat heel erg mee en was iedereen erg enthousiast. "Zij bleven mij juist vragen wanneer we weer een film gingen maken. Dan stond ik voor een stoplicht en stond ineens Sam naast me en riep: ‘Wanneer doen we nou dat vervolg, motherfucker?’ En toen ik voor die eindscène in Split bij Bruce aanklopte, hapte hij meteen toe."

Glass draait nu in de bioscoop. Het volledige interview met M. Night Shyamalan staat in Veronica Magazine.