Sinterklaas is weer in het land en brengt niet alleen een bezoek aan alle brave kindertjes, de goedheiligman komt ook langs op de Nederlandse televisie. Wij zetten op een rijtje waar je de Sint kan zien.

Sinterklaas, wie kent hem niet!?

De enige echte Sinterklaas komt langs in deze spelshow voor het hele gezin. Onder leiding van Dieuwertje Blok en Frank Evenblij testen BN'ers hun kennis over de Sint. Eén van de deelnemers is Erik van Muiswinkel en wij hebben een voorgevoel dat hij heel erg veel weet over het Sinterklaasfeest.

Om 20:35 uur op NPO 1

Sint & Paul pakken uit!

Paul de Leeuw ontvangt ieder jaar Sinterklaas in een grote show en dit jaar pakt hij voor de verandering uit met een bonte avond op RTL 4. Aan de formule is weinig veranderd, Paul verrast zijn gasten en deelt de leukste surprises uit. Er komen ook allerlei bekende Nederlanders langs en Paul krijgt bezoek van een hulp-Sinterklaas. 

Om 21:31 uur op RTL 4.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zie ginds komt... (Sinter)Jef! #gtst #Jef #SinterJef #Laura #sinterklaas #welkomterug

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Goede tijden, slechte tijden

Op 5 december staat ook de bekendste soap van Nederland in het teken van Sinterklaas. Dat betekent weer een bezoekje van de enige echte... SinterJef! Hij is dan misschien niet de echte goedheiligman, maar Jef als Sint staat garant voor Goede Tijden. 

Om 20:01 uur op RTL 4.

Article continues after the ad
More content below the advertising