Wordt Harry Styles papa?

Harry Styles heeft al een tijdje een knipperlichtrelatie met sportman Xander Ritz. De twee zijn op dit moment samen, maar hoe lang nog? Xander heeft namelijk een kinderwens en daar heeft Harry nog helemaal geen zin in! 

Article continues after the ad

Stallone checkt zijn dochters maagdelijkheid?!

Het leek zo grappig toen Sylvester Stallone de strenge papa uithing op Instagram en zijn dochters liet weten dat hij ze altijd in de gaten houdt. Volgens de roddelaars in Hollywood maakte Sly geen grapje! Hij laat ieder jaar de maagdelijkheid van zijn meiden controleren...

Tranentrekker! Matthew Perry's tragische verhaal

Tijdens een wild feestje vol drank en drugs leerde Friends-acteur Matthew Perry een vrouw kennen en gaf haar zijn nummer. Een paar weken later werd hij door het ziekenhuis gebeld omdat de vrouw een overdosis had genomen. Het ziekenhuis belde mensen in haar telefoonlijst en Matthew was de enige die de telefoon oppakte. Dit was het begin van een vriendschap vol ups and downs. 

In eerste instantie wist de vrouw niet eens dat hij beroemd was, na vijf jaar vriendschap zag ze in het ziekenhuis voor het eerst een aflevering van Friends en besefte ze dat Matthew Perry een ster was. Dat veranderde echter niks aan hun relatie. Zij was er voor hem als hij hulp nodig had en hij was er voor haar. Totdat de vrouw eerder dit jaar overleed aan een overdosis.

Aangezien de vrouw niemand had, heeft Matthew de begrafenis betaald en om haar te eren, heeft hij een stichting opgericht die mensen helpt met afkicken.

More content below the advertising