Gebruik geen drugs met Jim Carrey

Het begon allemaal met een berichtje op social media waarin Ariana Grande haar bewondering voor Jim Carrey uitsprak. Sindsdien zit de komiek achter de popprinses aan en probeert hij haar te verleiden door haar de beste drugs te beloven als ze met hem gaat daten. Grande heeft nog nooit nee gezegd tegen een berg coke, maar volgens roddelend Hollywood zijn de drugs van Carrey helemaal niet zo goed als hij belooft.

 

 

Article continues after the ad

 

Macauley Culkin is weer aan de drugs

Over drugsgebruik gesproken! Het leek eindelijk weer wat beter te gaan met Macauley Culkin, maar wanneer het voormalige kindsterretje home alone is, gebruikt hij weer heroïne. Hij snuift het op dit moment alleen en spuit het nog niet, dus vrienden hopen dat hij zijn verslaving onder controle kan houden. 

 

Chris Pine moet nóg langer samenblijven met zijn vriendin

Ja, Chris Pine is de zoveelste homoseksuele acteur die doet alsof hij een stoere hetero is en daar hoort natuurlijk een neprelatie met een vrouw bij. Het was de bedoeling dat hij met Annabelle Wallis (uit Peaky Blinders) zou daten totdat zijn film Wonder Woman 1984 uit zou komen (dan verschijnen ze samen op de rode loper en gaan daarna stilletjes uit elkaar). Probleem! De release van Wonder Woman 1984 is uitgesteld en de twee moeten nóg langer doen alsof ze verliefd zijn. Verwacht dus een snelle break-up na de premiére van de film.

More content below the advertising