In onze wekelijkse roddelrubriek, die je met een flinke korrel zout moet nemen, zetten we dit keer enkele muzikale celebs in het 'zonnetje'. 

*NSYNC

De Spice Girls en Backstreet Boys zijn terug en staan voor uitverkochte zalen, dat willen de mannen van *NSYNC ook wel en ze denken aan een reünie. Er is alleen één probleempje. Justin Timberlake, die wel een muziekcarrière heeft, vraagt te veel geld en zoals het er nu uitziet, gaat de terugkeer niet door of Lance, JC en die andere twee (doe maar niet alsof jij hun namen wél kent) moeten optreden zonder Justin. 

 

Adam Levine

De zanger van Maroon 5 is gestopt als jurylid van de Amerikaanse versie van The Voice en heeft zijn villa verkocht. Het lijkt erop dat Levine's vrouw Behati Prinsloo klaar is met al zijn affaires en geruchten van een scheiding hangen in de lucht.

 

Rihanna

Rihanna heeft haar eigen kledinglijn genaamd Fenty en het bedrijf achter de outfits is niet zo blij met de zangeres. De bedoeling was dat het hele dure kledingstukken zouden worden, maar daar was RiRi het niet mee eens. Ze vond dat het betaalbaar moest zijn en heeft haar zin gekregen. Wat een topper! Als ze geen herpes had, zouden we haar zoenen. 

Article continues after the ad
More content below the advertising