Amerika is in de ban van miljardair Jeffrey Epstein, die nu ein-de-lijk aangepakt wordt voor alle smerige dingen die hij op zijn eiland uitvoerde met minderjarige meisjes. Epstein, die ook wel de 'pedokoning' wordt genoemd, heeft een aantal bekende vrienden die regelmatig bij hem op visite kwamen. De roddels over Epstein en zijn vriendjes gaan al langer rond en wij hebben er een paar op een rijtje gezet. 

Article continues after the ad

Bill Clinton en de blinddoek

Tijdens de vlucht naar het eiland van Epstein liet ex-president Bill Clinton zich blinddoeken en oraal verwennen door tienermeisjes, die hem nooit mochten vertellen hoe jong ze eigenlijk waren, en aan de hand van hun orale vaardigheden kon hij hun nationaliteit raden.

Kevin Spacey en de aftrekpost

Epstein regelde een reisje voor Kevin Spacey naar een heel arm land, waar Spacey meerdere minderjarige jongetjes verkrachtte. Na afloop betaalde Spacey de ouders van de kinderen en bedacht hij een manier om die kosten van de belasting af te trekken.

Woody Allen de fotograaf

Toen Woody Allen door de FBI werd ondervraagd - de eerste keer dat Epstein in de problemen was gekomen - zei de regisseur dat hij alleen maar naar het eiland kwam om te relaxen. Dat relaxen deed hij wel zonder zijn vrouw en met een heleboel pubermeisjes die hem 'opa' moesten noemen... Tot seks kwam het zelden, maar Allen heeft wel heel veel foto's gemaakt.

Jon Voight en Angelina

Alsof het nog niet erg genoeg is dat acteur Jon Voight naar het eiland van Epstein kwam voor seks met jonge tieners, noemde hij de meiden tijdens de seks ook nog eens 'Angelina'. Oh ja, vergaten we bijna te zeggen, Jon Voight is de vader van Angelina Jolie. 

Bryan Singer pakt de boot

De meeste Hollywoodsterren gingen met het vliegtuig, bijgenaamd The Lolita Express, naar het eiland van Epstein en die vluchten werden bijgehouden. Regisseur Bryan Singer ging daarom met de boot! Daarna nam hij superveel drugs om twee dagen lang seks te kunnen hebben met jonge jongens.

More content below the advertising