Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder gaan na negen jaar scheiden. De liefde is op, maar dat zou je niet zeggen als je dit mierzoete familiefilmpje ziet.

RTL Boulevard meldde als eerste dat Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder een relatie hadden, door de bewakingsbeelden van het zoenende koppel te tonen, en mocht gisteren ook als eerste melden dat het stel na een relatie van tien jaar, waarvan het negen jaar wars getrouwd, uit elkaar gaat. Wes en Yo willen daar zelf niet te veel over zeggen en hebben een mediastop aangekondigd. 

Sprookjeshuwelijk

Twee weken geleden werden er echter nog opnames gemaakt om de hele wereld te laten zien hoe gelukkig het gezin is. Filmmaker Ufuk Ozcan, die voornamelijk bruidsfilmpjes maakt, filmde Wesley en Yolanthe in Qatar en legde onder andere vast hoe het stel met kinderen Yessey en Xess Xava op het strand speelt. Ook is te zien hoe Yolanthe op een wit paard rijdt en meerdere keren in Wesleys armen springt.

Article continues after the ad

Na het zien van het filmpje, dat maar liefst drieënhalve minuut duurt, hebben we alleen maar meer vragen. Waren ze echt gelukkig of was het allemaal nep? Wat is de reden van hun breuk? Voor wie zijn deze beelden bedoeld? Wat gaat LuckyTV met dit filmpje doen? En hoe duur is een vakantie naar Qatar eigenlijk? 

More content below the advertising