Pak de tissues maar weer uit de kast want morgen begint er weer een nieuw seizoen van All You Need Is Love.

RTL kan de slingers ophangen want dit is alweer het 26ste (!) seizoen van All You Need Is Love. Al jaren zwijmelt heel Nederland bij het programma waar Robert ten Brink mensen van over de hele wereld (weer) samenbrengt. Niet erg verrassend dus, dat het al zoveel seizoenen telt. 

In zeven nieuwe afleveringen neemt Robert de rol van cupido weer op zich. Oude geliefdes komen weer terug bij elkaar en nieuwe liefdes worden samengebracht. Als ten Brink naar het buitenland gaat, houden wij het nooit droog. Dit jaar vliegt hij weer naar Australië om daar families te herenigen. Maar, All You Need Is Love zal het programma niet zijn zonder de kerstspecial, waarin de emoties dit jaar hoog op zullen lopen. Wij kunnen je dus niet garanderen dat je het droog gaat houden tijdens dit nieuwe seizoen. 

Ben jij nou ook zo verliefd op de buurman of heb je een zus die zo nodig naar het buitenland moest verhuizen? Je kan je nog steeds aanmelden via de website van het programma! Niet geschoten is altijd mis, zullen we maar zeggen. 

All You Need Is Love is vanaf vanavond wekelijks te zien om 20:00 uur op RTL 4.

Article continues after the ad
More content below the advertising