Pak de tissues maar weer uit de kast want morgen begint er weer een nieuw seizoen van All You Need Is Love.

RTL kan de slingers ophangen want dit is alweer het 26ste (!) seizoen van All You Need Is Love. Al jaren zwijmelt heel Nederland bij het programma waar Robert ten Brink mensen van over de hele wereld (weer) samenbrengt. Niet erg verrassend dus, dat het al zoveel seizoenen telt. 

In zeven nieuwe afleveringen neemt Robert de rol van cupido weer op zich. Oude geliefdes komen weer terug bij elkaar en nieuwe liefdes worden samengebracht. Als ten Brink naar het buitenland gaat, houden wij het nooit droog. Dit jaar vliegt hij weer naar Australië om daar families te herenigen. Maar, All You Need Is Love zal het programma niet zijn zonder de kerstspecial, waarin de emoties dit jaar hoog op zullen lopen. Wij kunnen je dus niet garanderen dat je het droog gaat houden tijdens dit nieuwe seizoen. 

Ben jij nou ook zo verliefd op de buurman of heb je een zus die zo nodig naar het buitenland moest verhuizen? Je kan je nog steeds aanmelden via de website van het programma! Niet geschoten is altijd mis, zullen we maar zeggen. 

All You Need Is Love is vanaf vanavond wekelijks te zien om 20:00 uur op RTL 4.

More content below the advertising
More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.