GTST castfoto seizoen 30

Vanwege de coronacrisis duurde de zomerstop van Goede tijden, slechte tijden dit keer langer dan normaal. Vanaf 31 augustus is de soap weer helemaal terug.

Het televisieseizoen gaat weer van start en Goede tijden, slechte tijden mag natuurlijk niet ontbreken. Omdat er vanwege Covid-19 niet gefilmd mocht worden, stopte de soapserie eerder dan verwacht en zonder jaarlijkse zomercliffhanger. In de tussentijd werden de regels versoepeld en gingen de opnames weer van start. Er werden gelijk meer dan vijftig afleveringen opgenomen en op maandag 31 augustus gaat de dagelijkse soap verder. 

Afscheid

Het nieuwe seizoen zal enkele grote veranderingen kennen. Vincent Visser, die de rol van Valentijn speelt, stopt met de serie en ook Ferry Doedens neemt afscheid. De acteur die bekend werd als Lucas Sanders is ontslagen omdat hij zich niet hield aan de coronamaatregelen. Hij zal nog tot november scènes opnemen om de verhaallijn van Lucas goed af te sluiten. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zoals jullie vast hebben gehoord of gelezen ga ik GTST verlaten. Ondanks dat dat op een prettige manier met mijn werkgever EndemolShine en RTL is besloten heb ik er natuurlijk ook verdriet van. De situatie rondom Corona is mij niet in de koude kleren gaan zitten, waardoor ik de laatste tijd niet echt lekker in mijn vel zit. Dat heeft erin geresulteerd dat ik een aantal afspraken niet ben nagekomen. Ik snap dat dat voor mijn werkgever een lastige situatie is geweest. Ik draai nog tot november en zal er alles aan doen om het afscheid van Lucas mooi neer te zetten. Voor nu heb ik behoefte aan rust en dat betekent ook dat ik op dit moment even geen interviews wil doen. Dat komt natuurlijk wel weer maar voor nu hoop ik dat men dat kan respecteren.❤️

Een bericht gedeeld door Ferry Doedens (@ferrydoedens) op

Oude bekende

In het nieuwe seizoen keert ook een oude bekende terug. Lone van Roosendaal is weer te zien als Billy de Palma en zij helpt Ludo's aartsrivaal Richard om de familie Sanders aan te pakken.

Article continues after the ad

Videoland

Het nieuwe seizoen van Goede tijden, slechte tijden gaat weer van start op 31 augustus om 20:00 uur op RTL 4. Op die dag komen ook de afleveringen van de hele week beschikbaar op Videoland

More content below the advertising