Volgend jaar verschijnt er een gloednieuwe Fast & Furious-film in de bioscopen. Actieheld Vin Diesel geeft alvast een klein voorproefje!

Als alles volgens plan verloopt, zal in mei volgend jaar Fast & Furious 9 in première gaan. Dat is al over een klein jaartje en dus moet de cast haast maken om op tijd klaar te zijn. Gelukkig zijn de sterren van de Fast & Furious-reeks wel gewend onder te werken onder grote snelheden. Deze week gingen de opnames van start voor dit actiespektakel. En Vin Diesel, die opnieuw achter het stuur kruipt als Dominic Toretto, deelde alvast een video vanaf de set!

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First day completed! Blessed beyond words. #Fast9 2020

Een bericht gedeeld door Vin Diesel (@vindiesel) op

 

In de video die Diesel op zijn Instagram-pagina plaatste, zegt hij: “We hebben net onze eerste opnamedag afgerond en het voelt als een wonder. (…) We zijn het team dankbaar, de ongelooflijke crew en cast, maar we zijn vooral de fans van de serie dankbaar. We zijn enorm gezegend en we zijn gek op jullie.”

Naast Vin Diesel zullen ook Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez en Ludacris te zien zijn in dit achtste vervolg. Dwayne ‘The Rock’ Johnson keert niet terug. Hij heeft het te druk met Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Deze spin-off zal op 1 augustus in de bioscopen verschijnen.

More content below the advertising