Vanavond staan de acht overgebleven talenten van The Voice Senior in de grote finale. 

Georges, Bob, Annet, Wil, Jimi, Mick & Henk, Noble en Lain zingen nog voor één keer met alles wat zij in zich hebben, waarna iedere coach één van zijn of haar talenten naar huis moet sturen. Net als bij de andere Voice-varianten hebben de kijkers weer de kans om op hun favoriet aan de eindoverwinning te helpen. 

De grande finale trapt af met ‘Het Duel’, een nieuwe ronde waarin de talenten direct achter elkaar hun liedje zingen, waarna de coach samen met zijn twee talenten op hun podium gaat staan. Net als bij een bokswedstrijd (en de battles bij de reguliere Voice) steekt de coach de arm omhoog van de winnaar: hij of zij gaat door naar de laatste vier. Dus iedere kijker die vorige week teleurgesteld op de bank zat omdat er geen knock-outs waren, kan opgelucht ademhalen: ze zijn gewoon een weekje later. 

De laatste vier talenten zingen vervolgens ieder nog één lied, waarna de stembussen opengaan voor het kijkend publiek. Omdat de finale niet live is, wordt de uitslag bekend gemaakt bij RTL Late Night met Twan Huys, waar alle vier de kandidaten met hun coach aanwezig zijn. Een mooi cadeau voor het programma, want Twan kan wel wat extra kijkers gebruiken. Onder een wakend oog van de notaris zullen Wendy van Dijk en Martijn Krabbé vervolgens bekendmaken wie de allereerste winnaar van de The Voice Senior is. 

De finale van The Voice Senior is vanavond om 20.30 uur op RTL 4. Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland gaat op 2 november weer van start.

Ben je nieuwsgierig naar alles wat de bewoners van Meerdijk deze week gaan beleven? Lees dan snel onze vooruitblik.

Maandag

Bing en Nina vrezen voor het leven van de kleine baby en beginnen te twijfelen over de naam. Amir worstelt in het geheim met zijn vadergevoelens. Aysen wordt verrast door een bekentenis van Zoë.

Dinsdag

Rover moet van Linda op zoek naar een baan. Kimberly krijgt hulp van Marieke om Rover te veroveren. Lucas ontloopt zijn nieuwe neefje. Marieke ontdekt iets wat grote gevolgen heeft.

Woensdag

Sjors wil samenwonen met Amir, maar Amir probeert haar op andere gedachten te brengen. Marieke komt tot het besef dat ze een hele grote fout heeft gemaakt. Mark heeft een onverwachte ontmoeting in de supermarkt.

Donderdag

Maria komt haar zoon Rik opzoeken, maar schrikt als ze oog in oog staat met iemand uit haar verleden. Aysen en Ludo smeden een plan waarbij ze allebei wat te winnen hebben. Janine schrikt als Marieke een belangrijke afspraak is vergeten.

Vrijdag

Nina mag uit het ziekenhuis vertrekken, maar weigert. Daan wil tot Riks verbijstering met Zoë in de Rozenboom gaan wonen. Maria ontdekt dat haar geheim nog veel ingewikkelder is dan ze al dacht.

Goede tijden, slechte tijden van maandag t/m vrijdag om 20:00 uur op RTL 4.

We zien door de bomen het bos niet meer

De publieke omroep heeft drie televisiezenders en op iedere zender mogen omroepen hun eigen programma's vertonen. Klinkt simpel toch? Nou, dat is het niet!

Arjen Lubach heeft in zijn programma Zondag met Lubach over van alles een mening en daarom leek het hem gepast om dit keer zijn eigen nestje te bevuilen en de publieke omroep onder de loep te nemen. Want op het eerste gezicht is er weinig mis met de NPO. De overheid geeft geld aan verschillende omroepen om belangrijke en maatschappelijke televisieprogramma's te maken, zodat er een alternatief is voor hersenloze spelletjesprogramma's. 

De werkelijkheid is toch iets anders. Verschillende omroepen vechten om potjes met geld, verliezen betalende leden, lijken veel te veel op elkaar en laten hun programma's maken door productiemaatschappijen. Volgens Lubach moet dat helemaal anders. Zijn oplossing? Stop met die geldverslindende omroepen en investeer al het geld in programma's en stel commissies in om de kwaliteit van deze programma's te waarborgen.

Zondag met Lubach is nu even met vakantie maar de afleveringen zijn terug te kijken via de website en de hoogtepunten staan op YouTube