Vanavond staan de acht overgebleven talenten van The Voice Senior in de grote finale. 

Georges, Bob, Annet, Wil, Jimi, Mick & Henk, Noble en Lain zingen nog voor één keer met alles wat zij in zich hebben, waarna iedere coach één van zijn of haar talenten naar huis moet sturen. Net als bij de andere Voice-varianten hebben de kijkers weer de kans om op hun favoriet aan de eindoverwinning te helpen. 

De grande finale trapt af met ‘Het Duel’, een nieuwe ronde waarin de talenten direct achter elkaar hun liedje zingen, waarna de coach samen met zijn twee talenten op hun podium gaat staan. Net als bij een bokswedstrijd (en de battles bij de reguliere Voice) steekt de coach de arm omhoog van de winnaar: hij of zij gaat door naar de laatste vier. Dus iedere kijker die vorige week teleurgesteld op de bank zat omdat er geen knock-outs waren, kan opgelucht ademhalen: ze zijn gewoon een weekje later. 

De laatste vier talenten zingen vervolgens ieder nog één lied, waarna de stembussen opengaan voor het kijkend publiek. Omdat de finale niet live is, wordt de uitslag bekend gemaakt bij RTL Late Night met Twan Huys, waar alle vier de kandidaten met hun coach aanwezig zijn. Een mooi cadeau voor het programma, want Twan kan wel wat extra kijkers gebruiken. Onder een wakend oog van de notaris zullen Wendy van Dijk en Martijn Krabbé vervolgens bekendmaken wie de allereerste winnaar van de The Voice Senior is. 

De finale van The Voice Senior is vanavond om 20.30 uur op RTL 4. Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland gaat op 2 november weer van start.

Het gerucht ging al langer maar nu is de kogel door de kerk; Penoza krijgt een film! 

Producent NL Film heeft vandaag bekend gemaakt dat de gebeden van de Penoza fans zijn verhoord en dat er nu echt een film van de succesvolle misdaadserie gaat komen. De financiering is geregeld, het scenario is klaar, de acteurs keren terug en over een paar maanden beginnen de opnames in Amsterdam en het buitenland. Waar de film over gaat, willen de makers nog niet vertellen maar het verhaal zal op zichzelf staan en ook het gewone bioscooppubliek aanspreken. 

Vijf seizoenen Penoza was volgens de fans niet genoeg en de trouwe kijkers konden met moeite afscheid nemen van knuffelcrimineel Carmen van Walraven, de brave huisvrouw die noodgedwongen de drugshandel van haar criminele man over moest nemen. Ook de makers zelf zagen nog wel wat in een vervolg in de vorm van een film. Maar als die film er zou komen, moest het ook wel een toekomstige misdaadklassieker worden en niet zomaar een lange aflevering van de serie. De lat ligt dus alvast erg hoog. 

Het veertiende seizoen van De Wereld Draait Door krijgt vers bloed. Vier jonge talenten geven onder de noemer YUNG DWDD een eigen draai aan de actualiteit. 

De namen Samya Hafsaoui, Emma Wortelboer, Jurre Geluk en Sahil Amar Aïssa zijn nu nog onbekend bij het grote publiek maar daar komt vanaf 24 september verandering in. De vier jonge talenten gaan aan de slag bij De Wereld Draait Door als YUNG DWDD

Deze nieuwe Jakhalzen gaan dagelijks op pad en geven hun eigen unieke kijk op de actualiteiten en maken filmpjes voor de uitzendingen en de website. Het allereerste item staat nu al online; Emma Wortelboer vroeg aan kamerleden waarom Prinsjesdag eigenijk Prinsjesdag heet.