Source
Foto: Dario & Misja

In de nieuwe spelshow Je kent me toch, schat? test Vivienne van den Assem hoe goed stellen elkaar kennen, maar hoe goed kennen wij Vivienne eigenlijk?

Ze is al bijna twintig jaar op televisie, speelde in in de jeugdsoap ZOOP, presenteerde Goedemorgen Nederland en won Wie is de mol? in 2009, maar toch is Vivienne van den Assem nog niet heel bekend bij het grote publiek. Daar lijkt eindelijk verandering in te komen. Ze is sinds kort een vast gezicht van RTL Boulevard en presenteert samen met Robert ten Brink de nieuwe spelshow Je kent me toch, schat?

Fanatiek

In dit nieuwe programma spelen getrouwde stellen allerlei grappige spelletjes waarbij de kennis over elkaar wordt getest. Vivienne: "Soms is een spel zo simpel als: welk van deze vier oren is het oor van je vrouw of welke kleur ogen heeft je man. De stellen zijn ontzettend fanatiek. Ze willen laten zien dat ze elkaar écht heel goed kennen."

Article continues after the ad

Keurig

Maar hoe goed kennen wij Vivienne eigenlijk? Tijdens het interview met Veronica Magazine komt ter sprake dat ze vaak naar festivals en concerten gaat. "En niet per se van lieve singer-songwriters. Ik ben meer van de keiharde techno en rockbands als AC/DC, Metallica en Queens of the Stone Age. Waarschijnlijk word ik wat keuriger ingeschat dan dat."

Stiekem

Ze heeft veel bewondering voor Robert ten Brink en met Je kent me toch, schat? kreeg ze de kans om met hem samen te werken. "Ik heb natuurlijk stiekem meegekeken hoe Robert het aanpakte. Hij heeft bakken ervaring en het was heel leuk om de wisselwerking tussen hem en de deelnemers van dichtbij mee te maken. Het is niet zo dat Robert pas aan gaat als de camera aan gaat. Hij doet of praat niet ineens anders, hij is gewoon zo. Dat vond ik wel heel leerzaam."

Het complete interview met Vivienne van den Assem, waarin ze onder andere praat over haar eigen relatie en dromen voor de toekomst, is te lezen in Veronica Magazine, nummer 36.

More content below the advertising