Locke and Key
Source
Netflix

Netflix heeft ergens in Nederland een sleutel verborgen en als je deze sleutel vindt, win je een reis naar jouw ultieme droombestemming!

In de spannende serie Locke & Key verhuizen twee broertjes en hun zusje naar het mysterieuze Key House. Ze ontdekken dat er overal magische sleutels verstopt liggen. Deze sleutels geven hen magische krachten en openen deuren naar bijzondere locaties, maar wanneer een duistere kracht deze sleutels probeert te stelen, komen de jongeren in groot gevaar.

Zoek mee naar de Anywhere Key

De Locke & Key prijsvraag is gelukkig een stuk veiliger en de beste speurneus kan ook nog eens een dikke prijs winnen: een gratis reis naar jouw droombestemming! En dan bedoelen we ook echt droombestemming. Jij mag zelf bepalen waar je naar toe wilt gaan en Netflix regelt de reis.

Win jouw droomreis!

Om te winnen moet je de mysterieuze Anywhere Key vinden, ergens verstopt in Nederland. Je zoektocht start door een van de QR-codes te scannen die Netflix Nederland heeft verspreid in het land. Die leiden je naar de actiepagina waar je aanwijzingen krijgt over de locatie van de Anywhere Key. Wie als eerste de bijzondere sleutel vindt wint de droomreis! Lees meer over de prijsvraag hieronder.

Article continues after the ad

Doe mee vanaf vrijdag 7 februari via deze Locke & Key actiesite.

Locke & Key is vanaf 7 februari te zien op Netflix. Op deze datum gaat ook deze bijzondere winactie van start.

More content below the advertising