Source
Foto: Wessel de Groot

Altijd al eens in de portemonnee van de buren willen gluren? Viktor Brand doorbreekt in Hoeveel ben je waard? het taboe op praten over geld.

In een nieuw seizoen van Hoeveel ben je waard? kijkt Victor Brand in het huishoudboekje van uiteenlopende gezinnen. Na een inschatting door de deelnemers zelf worden alle kosten en inkomsten doorgespit, het huis getaxeerd en de hele inboedel op waarde geschat. Gelukkig staat Victor er niet alleen voor. De presentator krijgt hulp van financieel coach Femke Hogema en inboedel- en antiektaxateur Emiel Geurts.

De financiële coach Femke duikt zoekt tot op de laatste cent uit waar het geld aan wordt besteed en waarop bespaard kan worden. Inboedeltaxateur Emiel Geurts bekijkt de waarde van de bezittingen van de deelnemers. Is die platencollectie inmiddels al goud waard? Als alles op een rijtje is gezet, wordt de waarde van de deelnemers bekendgemaakt. De eindconclusie is vaak verrassend en soms zelfs schokkend: maar weinig mensen weten hun waarde juist in te schatten. Misschien dus toch maar even wachten met die verbouwing?  

Hoeveel ben je waard? is vanaf dinsdag 4 juni iedere week om 21.30 uur te zien op SBS6.

Article continues after the ad
More content below the advertising