De Roelvinkjes lijken tegenwoordig overal te zijn, van Expeditie Robinson tot De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken. Waar kunnen we de realityfamilie nog meer in verwachten?

Dave in Wegmisbruikers
Het is algemeen bekend dat Dave laatst stomdronken achter het stuur zat, het zal ons niet verbazen als we hem straks bij Wegmisbruikers tegen zullen komen. 

 

More content below the advertising

Dries in The Voice Senior
Dries is overtuigd dat hij kan zingen, maar wie zou zijn stoel voor hem omdraaien?  

 

Donny in Holland’s Next Top Model
Donny verdient zijn centen als model, zou hij ook de meeste ja’s krijgen bij een eliminatie? 

 

Dries en Honoria in Temptation Island VIPS
Honoria is niet de eerste vrouw van Dries, vertrouwt ze hem genoeg om het avontuur aan te gaan?

 

Donny en Dave in Adam Zkt. Eva VIPS

Laten we eerlijk zijn, we willen toch allemaal weten hoe de broers eruitzien in hun blote kiekeboe. 

De Roelvinkjes: Effe geen cent te makken is iedere woensdag om 20:30 uur te zien op SBS6

More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.