Volgende maand gaat het vierde seizoen van Nieuwe Buren van start. En de trailer voor deze nieuwe reeks is nu al te zien!

In Nieuwe Buren is Eva (Bracha van Doesburgh) samen met haar dochtertje Rosa gevlucht naar Sardinië. Ze hoopt hiermee uit handen van de politie te blijven. Zij wordt door haar ex-man namelijk beschuldigd van de ontvoering van hun kind. Geholpen door haar buren, de eigenzinnige Olivier (Benja Bruijning) en verleidelijke Victoria (Anna Drijver), bouwt ze op het eiland een nieuw leven op. Maar haar nieuwe verblijfplaats is niet helemaal de veilige haven waar ze op gehoopt had…

Article continues after the ad

 

Het nieuwe seizoen van Nieuwe Buren zet de traditie van het casten van acteurskoppels vrolijk voort. Zo vormen Anna Drijver en Benja Bruining ook buiten de set om een setje. Thijs Römer en Katja Schuurman en Fedja van Huêt en Karina Smulders gingen hen al voor! Naast Bruijning en Drijver, zullen ook het acteurskoppel Sarah Chronis en Kay Greidanus hun opwachting maken in het vierde seizoen van deze populaire thrillerreeks.

Het vierde seizoen van Nieuwe Buren is vanaf 10 mei te zien op Videoland.

More content below the advertising