Lang wachten word beloond, want Soof is bijna terug! Om alvast in de stemming te komen, heeft Videoland de eerste beelden vrijgegeven. 

Dit wordt alweer het tweede seizoen van Soof. Gelukkig zien we veel oude, vertrouwde gezichten terug maar er zijn ook nieuwe personages. Zo krijgen we Robert de Hoog te zien die de rol van Victor, de regisseur en producent die Soofs nieuwe tv-kookprogramma op zich heeft genomen. Bert Luppes is te zien als Eddie, de vader van Soof, die nog wat extra chaos in de tent komt brengen. Het nieuwe buurmeisje waar de tweeling stapel op is wordt gespeeld door Bente Fokkens. 

Het eerste seizoen was al erg hectisch. Zo verbleef Kasper, de ex van Soof, op zolder waardoor er veel ongemakkelijke (en ook wel hele grappige) situaties ontstonden. In het tweede seizoen proberen Soof en Kasper elkaar los te laten, maar dat schijnt nog niet zo makkelijk te zijn als gedacht. Terwijl de tweeling heftig aan het puberen is en dochter Sacha een paar maanden naar Amerika vertrekt, staat er bij Soof ineens een bijzondere man op te stoep. Het is in ieder geval nooit saai, of rustig, in het leven van Soof. 

Vanaf 29 november staan alle acht afleveringen van het tweede seizoen van Soof op Videoland

More content below the advertising
More content below the advertising

James Corden maakte voor The Late Late Show een parodie op Netflix realityserie Tidying Up with Marie Kondo en riep daarvoor de hulp in van Jean-Claude van Damme. 

Tidying Up with Marie Kondo is een verrassende hit op Netflix. In de realityserie helpt Marie Kondo mensen hun huis op te ruimen. Haar simpele filosofie is dat je alleen bewaart waar je blij van wordt, de vraag "does it spark joy" wordt daarom regelmatig door de Japanse opruimgoeroe gesteld aan de deelnemers. 

More content below the advertising

James Corden kon het niet laten om dit programma op de hak te nemen in een sketch voor The Late Late Show with James Corden. Samen met Jean-Claude van Damme helpt de Britse komiek een stel om op te ruimen. Als het geen 'joy' levert, mag van Damme het voorwerp 'opruimen', maar de twee maken daardoor alleen maar meer rommel.

Het boek The Hunger Games was gericht op jonge lezers, maar de verfilming is leuk voor iedereen, zelfs als je nog nooit een bladzijde over Katniss Everdeen hebt gelezen.

In het land Panem wordt de orde gehandhaafd door ieder jaar 24 jongeren te selecteren voor The Hunger Games. In de arena moeten zij strijden tot er één overwinnaar is. Wanneer haar zusje wordt geselecteerd, neemt Katniss Everdeen vrijwillig de plek van het meisje in. In de arena moet zij vechten tegen de andere jongeren, maar Katniss weigert hen als vijand te zien en speelt het spel op haar eigen manier. 

More content below the advertising

Na Harry Potter en Twilight zocht Hollywood naar een nieuwe boekenreeks om te verfilmen. Dat werd The Hunger Games. De serie werd een gigantisch succes en maakte van Jennifer Lawrence een superster. In de verfilming van het eerste boek wordt de basis gelegd, maar hierna worden de films alleen maar beter én gewelddadiger.

Om 20:30 uur op Net5.