Lang wachten word beloond, want Soof is bijna terug! Om alvast in de stemming te komen, heeft Videoland de eerste beelden vrijgegeven. 

Dit wordt alweer het tweede seizoen van Soof. Gelukkig zien we veel oude, vertrouwde gezichten terug maar er zijn ook nieuwe personages. Zo krijgen we Robert de Hoog te zien die de rol van Victor, de regisseur en producent die Soofs nieuwe tv-kookprogramma op zich heeft genomen. Bert Luppes is te zien als Eddie, de vader van Soof, die nog wat extra chaos in de tent komt brengen. Het nieuwe buurmeisje waar de tweeling stapel op is wordt gespeeld door Bente Fokkens. 

Het eerste seizoen was al erg hectisch. Zo verbleef Kasper, de ex van Soof, op zolder waardoor er veel ongemakkelijke (en ook wel hele grappige) situaties ontstonden. In het tweede seizoen proberen Soof en Kasper elkaar los te laten, maar dat schijnt nog niet zo makkelijk te zijn als gedacht. Terwijl de tweeling heftig aan het puberen is en dochter Sacha een paar maanden naar Amerika vertrekt, staat er bij Soof ineens een bijzondere man op te stoep. Het is in ieder geval nooit saai, of rustig, in het leven van Soof. 

Vanaf 29 november staan alle acht afleveringen van het tweede seizoen van Soof op Videoland

Statham in een topfilm

De films van Jason Statham zijn niet altijd even goed maar misdaadfilm Parker is een pareltje en combineert de actie die we kennen van Statham met een sterk verhaal. 

Meesterdief Parker leeft volgens een belangrijke code: hij steelt alleen van de rijken en doet geen onschuldige mensen pijn. Zijn collega's delen deze code niet en belazeren Parker door zijn geld te stelen en hem voor dood achter te laten. Parker pikt dit niet en bedenkt een plan om wraak te nemen. Met de hulp van de mooie Leslie plant hij een grote diefstal met zijn voormalige partners als doelwit.

Met Jason Statham weet je precies wat je kan verwachten. Hij speelt een stoere gast die problemen oplost met zijn vuisten en er zo nu en dan een leuke one-liner tegenaan gooit. In Parker speelt hij weer dezelfde rol maar het verhaal is veel sterker en regisseur Taylor Hackford, van topfilms The Devil's Advocate en Ray, weet hoe hij een goede misdaadfilm moet maken. 

Om 20:30 uur op Veronica. 

De Wereld Draait Door

- Boudewijn de Groot. Vanavond vertelt Boudewijn de Groot over protestliederen en zijn nieuwe album Even Weg dat hij in samenwerking met The Dutch Eagles maakte.

- Tafelheer: André van Duin

- Huisdichter Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jan Smit (foto). Jan Smit komt vanavond langs om zijn nieuwe single Liever Dan M'n Eigen Leven voor het eerste live te laten horen.

- Lauren Verster. Lauren Verster volgt in haar programma Ik wil een kind mensen die een grote kinderwens hebben, maar voor wie kinderen krijgen een onmogelijke opgave lijkt. 

 

Pauw

- Derk Sauer. Het internationaal documentairefestival IDFA gaat vandaag van start in de hoofdstad. IDFA-voorzitter en media-ondernemer Derk Sauer doet een greep uit het omvangrijke programma en vertelt over zijn persoonlijke keuze aan tafel.

- A.F.Th. van der Heijden.

- Sigrid Kaag