Lang wachten word beloond, want Soof is bijna terug! Om alvast in de stemming te komen, heeft Videoland de eerste beelden vrijgegeven. 

Dit wordt alweer het tweede seizoen van Soof. Gelukkig zien we veel oude, vertrouwde gezichten terug maar er zijn ook nieuwe personages. Zo krijgen we Robert de Hoog te zien die de rol van Victor, de regisseur en producent die Soofs nieuwe tv-kookprogramma op zich heeft genomen. Bert Luppes is te zien als Eddie, de vader van Soof, die nog wat extra chaos in de tent komt brengen. Het nieuwe buurmeisje waar de tweeling stapel op is wordt gespeeld door Bente Fokkens. 

Het eerste seizoen was al erg hectisch. Zo verbleef Kasper, de ex van Soof, op zolder waardoor er veel ongemakkelijke (en ook wel hele grappige) situaties ontstonden. In het tweede seizoen proberen Soof en Kasper elkaar los te laten, maar dat schijnt nog niet zo makkelijk te zijn als gedacht. Terwijl de tweeling heftig aan het puberen is en dochter Sacha een paar maanden naar Amerika vertrekt, staat er bij Soof ineens een bijzondere man op te stoep. Het is in ieder geval nooit saai, of rustig, in het leven van Soof. 

Vanaf 29 november staan alle acht afleveringen van het tweede seizoen van Soof op Videoland

Article continues after the ad
More content below the advertising