Er zit nog genoeg benzine in de tank van de Autobots: deze week werd bekend dat er nog minstens twee Transformers-films op de planning staan!

Hollywood werkt momenteel aan vervolgen op Transformers: The Last Knight en Bumblebee. Dat bevestigde Transformers-producent Lorenzo Di Bonaventura in een interview met de Japanse website Cinema. De aankondiging van het vervolg op The Last Knight is opvallend: het publiek liep niet bepaald warm voor het vijfde deel in de Transformers-reeks. Sterker nog, het was het minst winstgevende deel in de serie. Toch bracht de film meer dan genoeg geld in het laatje om een vervolg te verzekeren!

Article continues after the ad

 

Dat er een vervolg op Bumblebee kwam, was al langer bekend. Geen wonder, deze hartverwarmende spin-off was een hit in de bioscopen en kon op prima recensies rekenen. Hierin sloot het kevertje Bumblebee vriendschap met een zeventienjarig meisje. In het vervolg gaat de titelheld naar verluidt op avontuur met Optimus Prime, de leider van de Autobots. Het is helaas nog niet bekend of en in hoeverre regisseur Michael Bay betrokken zal zijn bij de vervolgen. Ook weten we nog niet wanneer deze films in de bioscoop zullen verschijnen.

More content below the advertising