Twee jaar na de bioscoophit Huisvrouwen Bestaan Niet verschijnt er een vervolg. En gelukkig hoeven we daar niet al te lang meer op te wachten!

In 2017 verscheen Huisvrouwen Bestaan Niet in de bioscoop. Hierin maken we kennis met de zussen Gijsje (Eva van Wijdeven) en Marjolein (Jelka van Houten). De eerste is een ambitieuze vrouw in de reclamewereld die droomt van een leven als moeder, de tweede een gezinsvrouw die haar baan als journaliste heeft opgezegd. Wanneer zij door toedoen van hun vrijgevochten moeder (Loes Luca) hun geboortehuis dreigen te verliezen, moeten de zussen alles op alles zetten om dit te voorkomen!

Article continues after the ad

 

Huisvrouwen Bestaan Niet trok meer dan 100.000 bezoekers en dus kon een vervolg niet uitblijven. Naast de drie hoofdrolspelers, zal ook Kay Greydanus terugkeren. Helaas is nog onbekend of Jim Bakkum ook zijn rentree zal maken. Cabaretier Richard Kemper tekende opnieuw voor het scenario en ook regisseur Ariëlle Webster keert terug voor het vervolg. De opnames voor Huisvrouwen Bestaan Niet 2 gaan in juni van start. Vanaf 12 december kunnen we het eindresultaat al in de bioscopen zien.

More content below the advertising