Veronica Inside

De zoveelste ruzie tussen Wilfred, René en Johan leek het einde van Veronica Inside. Het praatprogramma keert echter gewoon terug vanaf 11 september. 

Na de veelbesproken racisme-uitzending van Veronica Inside kregen Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen een knallende ruzie. Derksen en Gijp vonden dat Genee hen had verraden door opeens de goedzak uit te hangen en afstand te nemen van zijn collega's. De toekomst van het programma stond op het spel, maar na meerdere gesprekken is alles toch nog goedgekomen en het programma keert na de zomer gewoon terug. 

Ups en downs

Het besluit komt na een gesprek tussen de mannen en John de Mol. In een persbericht vertelt de baas van Talpa: "Onderling vertrouwen en een goede chemie tussen deze mannen vormen de basis waarop ze al zo’n 13 jaar lang succesvol zijn, met alle ups en downs van dien. Dat heb ik met name Johan ook voorgehouden; het zou zonde zijn wanneer één uitzonderlijk conflict het einde van dit programma had betekend."

Terug op tv

Veronica Inside keert vanaf 11 september terug op Veronica. Het trio keert echter al eerder terug op tv. De drie zijn ook als analisten betrokken bij de uitzendingen van de Champions League die vanaf 7 augustus te zien zijn bij SBS6

Article continues after the ad
More content below the advertising