Tom Cruise staat bekend als een van de weinige acteurs die zijn eigen stunts doet. Ben Stiller staat bekend om zijn ijzersterke imitatie van Tom Cruise. Combineer die twee en je hebt een hilarische cocktail.

In 2000 kwam Mission: Impossible 2 uit. Het eerste deel was een spannende thriller maar dit vervolg was een onvervalste actiefilm. Tom Cruise vond het belangrijk om zijn eigen stunts te doen, zodat iedereen kon zien dat hij zelf al die halsbrekende toeren uitvoerde.

Maar wat als hij wel een stuntman zou hebben? Dat werd de basis van een van de grappigste sketches van de MTV Video Music Awards. In de sketch speelt Ben Stiller een stuntman genaamd Tom Crooze. Hij doet er alles aan om een kopie van Tom Cruise te zijn en heeft niet door dat Tom helemaal geen stuntdubbel nodig heeft. Hij geeft regelmatig ook onnodig advies en drijft de mensen om hem heen tot wanhoop. Stiller speelde zijn rol met zoveel overtuiging dat aan het einde van de sketch Tom Cruise zijn lachen niet meer in kon houden. 

 

Article continues after the ad
More content below the advertising