Jennifer Lawrence dacht dat ze het had gemaakt in Hollywood met een kleine rol in de komische misdaadserie Monk. Dat viel vies tegen. 

We gaan je niet te veel vertellen over het eerste televisierolletje van Jennifer Lawrence. Het is leuker als je deze scène ziet zonder te weten wat er gaat gebeuren. Het enige wat je hoeft te weten, is dat Lawrence onderdeel uitmaakt van het basketbalteam. 

Yep, die hyperactieve poema was onze Jen. Dat kwam voor haar ook als een verrassing. Tijdens een promotiepraatje voor de film Silver Linings Playbook, waar ze een Oscar mee won, vertelde ze het verhaal over haar televisiedebuut. 

Ze dacht dat zij een personage zou spelen genaamd Emily C. en dat haar vriendinnetje uit de kerk Emily J. zou spelen. Vol trots had ze iedereen in de kerk verteld dat ze te zien zou zijn in Monk. Balen dus toen ze ontdekte dat ze de mascotte moest spelen. Jennifer schaamde zich zo erg dat ze haar vrienden niet meer onder ogen durfde te komen en is daarna nooit meer naar de kerk gegaan. 

Article continues after the ad

 

More content below the advertising