Voor veel mannen en vrouwen is Ryan Gosling de ideale man. We geven je nog een extra reden om hem perfect te vinden.

Veel acteurs denken dat ze kunnen zingen en nemen een plaatje op. Dat is bijna altijd een miskleun en we zullen je daar de nodige voorbeelden van geven in toekomstige edities van deze rubriek. Maar we beginnen positief met Ryan Gosling. Dat hij een prima zanger is, bewees hij al in La La Land.

Gosling is echter al langer actief als muzikant. In 2009 begon hij zijn eigen bandje Dead Man’s Bones met goede vriend Zach Shields. Ze lieten zich inspireren door spookverhalen en combineerden allerlei genres van rock en alternative tot gospel en folk. Om het zichzelf extra moeilijk te maken, speelden ze alle instrumenten zelf, werden de nummers voor het gelijknamige album in maximaal drie pogingen opgenomen en propten ze er ook nog een kinderkoor bij.

Article continues after the ad

Je zou denken dat het een rommeltje zou worden, maar we hebben het wel over mr. perfect Ryan Gosling. En ook al zullen de meeste mensen de muziek van Dead Man's Bones erg duister en naargeestig vinden, Gosling mag als een van de weinige zingende acteurs trots zijn op zijn bandje. 

More content below the advertising