De steeds kleiner wordende groep 3FM-luisteraars, maar ook festivalgangers hebben de afgelopen weken hun stem laten horen: onder anderen Kensington, Chef’Special, Jett Rebel, Ronnie Flex & Deuxperience, Martin Garrix en Boef zijn genomineerd voor zo'n blitse 3FM Award. 

Als je pilletje of biertje tijdens een festival eventjes was uitgewerkt, kon je via de mobiele stembussen je favoriete live acts nomineren. Voor iedereen die liever als een zoutzak op de bank zat, was er de mogelijkheid om via de website te stemmen. 

Nog meer goed nieuws: de volledige line-up is ook al bekend! Naast optredens van Chef’Special, Maan en Famke Louise zal BLØF de hit Zoutelande, waarmee we het afgelopen jaar al zijn doodgegooid, bezingen. De show zal gepresenteerd worden door Jan Versteegh, want wees eerlijk: we zijn allemaal wel een klein beetje fan van Jan. 

Voor iedereen die te laks was om een kaartje te kopen is de uitreiking van de 3FM Awards vanavond vanaf 20.30 uur live te zien bij BNNVARA op NPO 3 én te volgen via NPO 3FM, 3FM.nl, NPO 3 extra en alle social media-kanalen van NPO 3FM.

Article continues after the ad

 

More content below the advertising