Vanavond zit heel Nederland met spanning op de bank, want de Televizier-Ring wordt voor de 53ste keer uitgereikt. 

Beau five days inside, De luizenmoeder en Expeditie Robinson. Eén van deze programma’s gaat vanavond met de grote prijs naar huis. Maar dat is niet het enige: Beau van Erven Dorens maakt daarnaast ook kans op een Zilveren Televizier-Ster Presentator. Hij gaat de strijd aan met Humberto Tan en Johnny de Mol. 

Natuurlijk valt er voor de vrouwen ook wat te winnen. Chantal Janzen, Eva Jinek en Geraldine Kemper maken kans op de Zilveren Televizier-Ster Presentatrice. Vorig jaar kon Jinek haar prijzenkast vullen, maar lukt het haar dit jaar weer?

Zo’n avond zorgt natuurlijk voor veel spanning bij de genomineerden én de kijkers. Erg lang hoeven we niet te wachten op de eerste uitreiking, want die vindt al plaats op de rode loper. Expeditie Robinson, Zondag met Lubach en Wie is de mol? maken kans op de Digital Impact Award.  Een prijs voor tv-makers die veel interactie hebben met het publiek. 

De presentatie van het gala is in handen van Jan Smit en Rik van de Westelaken, die de plaats inneemt van Art Rooijakkers.

De rode lopershow Gouden Televizier-Ring Gala 2018 is vanavond te zien om 20:35 uur op NPO 1, gevolgd door het Gouden Televizier-Ring Gala 2018 om 21:10 uur. 

RTL Late Night met Tawn Huys

- Damien Kok. Politieagent Damien Kok werd vorige oud & nieuw zodanig mishandeld dat hij een complete beenbreuk opliep en de straat in moest inruilen voor een bureaubaan. De verdachte van zijn mishandeling is echter vrijgesproken wegens te weinig bewijs. 

- Handbalsters Lois Abbingh & Estavana Polman (foto). De handbalsters van het Nederlandse ploeg hebben gisteren een bronzen medaille binnengehaald tijdens het EK Handbal in Frankrijk. Lois Abbingh en Estavana Polman vertellen over het toernooi. 

- Fien Vermeulen. Fien Vermeulen is presentatrice bij onder meer Qmusic en AD en helpt de kijker elke maandag een weg te banen door het aanbod van alles wat je op een vrije avond kunt doen in De Week van Fien.

 

Pauw

Vijftig afleveringen lang hebben we het wel en wee kunnen volgen van vier gezinnen die een nieuw leven probeerden op te bouwen in een ander land. Hoe loopt dit af?

De vier gezinnen uit Helemaal het einde! gooiden hun leven helemaal om en vertrokken naar Kaapverdië om daar een nieuw bestaan op te bouwen. In tegenstelling tot de gezinnen uit Ik vertrek waren deze globetrotters beter voorbereid. Ze kregen een stuk grond, een startkapitaal en een jaar de tijd om hun dromen uit te laten komen. In de laatste aflevering zien we of hen dit is gelukt.

 De Van Berkels en de familie De Weijer weten wat zij gaan doen. Bart en Maaike blijven op Kaapverdië om Palmera voort te zetten en de Van Berkels gaan terug. Maar dan komt er een telefoontje uit Nederland waardoor alles helemaal anders wordt. De familie Beerens en Molenaar leggen hun ruzie bij en willen het jaar op een goede manier afsluiten met elkaar. De vier gezinnen moeten, na een jaar lief en leed gedeeld te hebben, afscheid nemen van elkaar.

De laatste aflevering van Helemaal het einde! is vanavond te zien om 20:41 uur op RTL 4.