Vanavond zit heel Nederland met spanning op de bank, want de Televizier-Ring wordt voor de 53ste keer uitgereikt. 

Beau five days inside, De luizenmoeder en Expeditie Robinson. Eén van deze programma’s gaat vanavond met de grote prijs naar huis. Maar dat is niet het enige: Beau van Erven Dorens maakt daarnaast ook kans op een Zilveren Televizier-Ster Presentator. Hij gaat de strijd aan met Humberto Tan en Johnny de Mol. 

Natuurlijk valt er voor de vrouwen ook wat te winnen. Chantal Janzen, Eva Jinek en Geraldine Kemper maken kans op de Zilveren Televizier-Ster Presentatrice. Vorig jaar kon Jinek haar prijzenkast vullen, maar lukt het haar dit jaar weer?

Zo’n avond zorgt natuurlijk voor veel spanning bij de genomineerden én de kijkers. Erg lang hoeven we niet te wachten op de eerste uitreiking, want die vindt al plaats op de rode loper. Expeditie Robinson, Zondag met Lubach en Wie is de mol? maken kans op de Digital Impact Award.  Een prijs voor tv-makers die veel interactie hebben met het publiek. 

De presentatie van het gala is in handen van Jan Smit en Rik van de Westelaken, die de plaats inneemt van Art Rooijakkers.

De rode lopershow Gouden Televizier-Ring Gala 2018 is vanavond te zien om 20:35 uur op NPO 1, gevolgd door het Gouden Televizier-Ring Gala 2018 om 21:10 uur. 

Article continues after the ad
More content below the advertising