Hoe is het om verliefd te worden op iemand die een deel van zijn of haar leven doorbrengt achter de tralies op enkel water en brood? 

Nog een betere vraag: hoe verloopt de relatie als diegene weer zo vrij als een vogel is? In de nieuwe serie Love After Lockup worden zes stellen gevolgd die in deze situatie zitten. 

Zoals de strenggelovige mormoonse Andrea die verloofd is met Lamar, een bendelid dat maar liefst 18 jaar gevangenisstraf uitzit omdat hij een gewapend overal plegen kennelijk belangrijker vond dan zijn aanstaande. De vrienden van Andrea weten van niets, maar ze zal het ze toch moeten vertellen aangezien hij binnenkort vrijkomt. Ook Johnna wacht kwijnend tot haar geliefde Garrett wordt vrijgelaten zodat ze in het huwelijksbootje kunnen stappen. Alleen loopt het allemaal minder bevorderlijk als hij eenmaal op vrije voeten is.

Article continues after the ad

Ex-marinier James wacht op zijn beurt tot voormalig model en heroïneverslaafde Alla op vrije voeten komt, zodat ze eindelijk bij elkaar kunnen zijn. Ook de alleenstaande vader Scott moet nog even wachten tot hij zijn geliefde weer in de armen kan sluiten. Hij is helemaal verzot op haar, maar de vraag is of zij geen spelletje met hem speelt. Hij besteedt maar liefst 20.000 (!) pond aan haar, maar is dat wel zo verstandig? 

Love After Lockup is vanaf vanavond elke vrijdag om 20:30 uur te zien op TLC

 


 

More content below the advertising