Undercover is een van de meest spraakmakende series van het jaar. Gelukkig laat het nieuwe seizoen niet al te lang meer op zich wachten!

Met hun eerste Nederlandstalige productie scoorde Netflix direct een voltreffer! Hierin spelen Tom Waes en Anna Drijver twee undercoveragenten die de krachten bundelen om drugsbaron Ferry Bouman (gespeeld door Frank Lammers) achter slot en grendel te krijgen. Vorige week schreven we al dat de opnames voor Undercover: Seizoen 2 in volle gang waren. Maar nu weten we ook wanneer we van de nieuwe reeks kunnen genieten. Volgens Variety gaat het tweede seizoen in de lente van 2020 in première!

Article continues after the ad

 

Ook zijn de eerste details bekend over het tweede seizoen van Undercover. Dit speelt zich een jaar af na de gebeurtenissen in de eerste reeks. Bob is nog steeds agent en komt een smokkelbende op het spoor die wapens importeert uit Syrië. Kim heeft haar werk als undercoveragente ingeruild voor een baan bij een mensenrechtenorganisatie. Ondertussen probeert Ferry de identiteit te achterhalen van de agenten die verantwoordelijk zijn voor zijn arrestatie en zint op wraak. Kortom, genoeg voer voor een bloedstollend nieuw seizoen!

More content below the advertising