Nadat we in Adam zkt. Eva al terug naar de basis gingen met een blote benedenboel, gaan de broekjes in Undress for Love opnieuw uit.

Nu vraag je je misschien af wie er zo idioot is om dat te doen. Nou, dat zijn de zes kandidaten die wekelijks de slip laten zakken in het nieuwe RTL-programma Undress for Love. Onder aanvoering van tweevoudig Playboy-model Lieke van Lexmond geven drie mannen en drie vrouwen zich letterlijk bloot in hun zoektocht naar de liefde. Gelukkig zijn er familie en vrienden aanwezig, die vanaf de tribune de kandidaat bijstaan. Want stel je voor dat het ongemakkelijk zou worden…
 


Het is natuurlijk niet leuk als ze meteen alles blootgeven, daarom zijn er verschillende rondes. In het begin staan de kandidaten elk in hun eigen cilinder en krijgen ze enkel het lichaam van de ander te zien. Is alles wel groot genoeg? Hangt er niks wat er niet zou moeten hangen? Groeit er haar op vreemde plekken? Wanneer het lichaam is goedgekeurd, kan er begonnen worden met het rondje speeddaten. In de laatste ronde maken de kandidaten de keuze of ze erachter willen komen of ze elkaar nog steeds leuk vinden met kleren aan.

Undress for Love is vanaf vanavond elke maandagavond te zien om 20.30 uur op RTL 5.

Statham in een topfilm

De films van Jason Statham zijn niet altijd even goed maar misdaadfilm Parker is een pareltje en combineert de actie die we kennen van Statham met een sterk verhaal. 

Meesterdief Parker leeft volgens een belangrijke code: hij steelt alleen van de rijken en doet geen onschuldige mensen pijn. Zijn collega's delen deze code niet en belazeren Parker door zijn geld te stelen en hem voor dood achter te laten. Parker pikt dit niet en bedenkt een plan om wraak te nemen. Met de hulp van de mooie Leslie plant hij een grote diefstal met zijn voormalige partners als doelwit.

Met Jason Statham weet je precies wat je kan verwachten. Hij speelt een stoere gast die problemen oplost met zijn vuisten en er zo nu en dan een leuke one-liner tegenaan gooit. In Parker speelt hij weer dezelfde rol maar het verhaal is veel sterker en regisseur Taylor Hackford, van topfilms The Devil's Advocate en Ray, weet hoe hij een goede misdaadfilm moet maken. 

Om 20:30 uur op Veronica. 

De Wereld Draait Door

- Boudewijn de Groot. Vanavond vertelt Boudewijn de Groot over protestliederen en zijn nieuwe album Even Weg dat hij in samenwerking met The Dutch Eagles maakte.

- Tafelheer: André van Duin

- Huisdichter Nico Dijkshoorn

 

RTL Late Night met Twan Huys

- Jan Smit (foto). Jan Smit komt vanavond langs om zijn nieuwe single Liever Dan M'n Eigen Leven voor het eerste live te laten horen.

- Lauren Verster. Lauren Verster volgt in haar programma Ik wil een kind mensen die een grote kinderwens hebben, maar voor wie kinderen krijgen een onmogelijke opgave lijkt. 

 

Pauw

- Derk Sauer. Het internationaal documentairefestival IDFA gaat vandaag van start in de hoofdstad. IDFA-voorzitter en media-ondernemer Derk Sauer doet een greep uit het omvangrijke programma en vertelt over zijn persoonlijke keuze aan tafel.

- A.F.Th. van der Heijden.

- Sigrid Kaag