Nadat we in Adam zkt. Eva al terug naar de basis gingen met een blote benedenboel, gaan de broekjes in Undress for Love opnieuw uit.

Nu vraag je je misschien af wie er zo idioot is om dat te doen. Nou, dat zijn de zes kandidaten die wekelijks de slip laten zakken in het nieuwe RTL-programma Undress for Love. Onder aanvoering van tweevoudig Playboy-model Lieke van Lexmond geven drie mannen en drie vrouwen zich letterlijk bloot in hun zoektocht naar de liefde. Gelukkig zijn er familie en vrienden aanwezig, die vanaf de tribune de kandidaat bijstaan. Want stel je voor dat het ongemakkelijk zou worden…
 


Het is natuurlijk niet leuk als ze meteen alles blootgeven, daarom zijn er verschillende rondes. In het begin staan de kandidaten elk in hun eigen cilinder en krijgen ze enkel het lichaam van de ander te zien. Is alles wel groot genoeg? Hangt er niks wat er niet zou moeten hangen? Groeit er haar op vreemde plekken? Wanneer het lichaam is goedgekeurd, kan er begonnen worden met het rondje speeddaten. In de laatste ronde maken de kandidaten de keuze of ze erachter willen komen of ze elkaar nog steeds leuk vinden met kleren aan.

Undress for Love is vanaf vanavond elke maandagavond te zien om 20.30 uur op RTL 5.

De thriller Glass draait nu in de bioscoop. Veronica Magazine ging naar Londen om met regisseur M. Night Shyamalan te praten over dit vervolg op Unbreakable en Split.

M. Night Shyamalan brak door met The Sixth Sense en sindsdien zijn de verwachtingen torenhoog. Even leek het alsof hij de magie verloren was, totdat hij Hollywood opnieuw veroverde met de thriller Split, over de schizofrene schurk Kevin die drie meisjes heeft ontvoerd. Zoals verwacht had M. Night weer een verrassing voor de kijker in petto. Aan het einde dook David Dunn op, Bruce Willis' personage uit Unbreakable, al die tijd bleken we dus te kijken naar het vervolg op deze superheldenfilm!

In Londen vertelt hij aan Veronica Magazine dat die verrassing niet uit het niets kwam. "Het idee om die twee bij elkaar te brengen, zat al in mijn eerste versie van Unbreakable. Ik had een verhaal geschreven met aan de ene kant David, een superheld, en aan de andere kant Kevin, een monster. Ik wilde echter ook vertellen over het huwelijk van David, maar daar was geen tijd voor omdat de door Kevin ontvoerde meisjes in gevaar waren.”

In Glass komen de hoofdpersonen uit Unbreakable en Split samen. De held David Dunn (Bruce Willis), de schurk Mr. Glass (Samuel L. Jackson) en het monster Kevin (James McAvoy). Omdat er zoveel jaar tussen de films zat, had dit een probleem kunnen worden. Want wat als de acteurs helemaal geen zin hadden in een vervolg?

Volgens de regisseur viel dat heel erg mee en was iedereen erg enthousiast. "Zij bleven mij juist vragen wanneer we weer een film gingen maken. Dan stond ik voor een stoplicht en stond ineens Sam naast me en riep: ‘Wanneer doen we nou dat vervolg, motherfucker?’ En toen ik voor die eindscène in Split bij Bruce aanklopte, hapte hij meteen toe."

Glass draait nu in de bioscoop. Het volledige interview met M. Night Shyamalan staat in Veronica Magazine. 

Het niveau van Raiders of the Lost Ark wordt net niet gehaald, maar Indiana Jones and the Temple of Doom is net zoals het eerste deel een geweldige avonturenfilm.

Indiana Jones komt na een incident in een nachtclub terecht in een klein dorpje dat geterroriseerd wordt door een levensgevaarlijke sekte. De sekte heeft een magische steen gestolen en de kinderen van de dorpelingen ontvoerd om als slaaf te werken. Samen met nachtclubzangeres Willie Scott en de bijdehante gids Short Round probeert Indy de steen terug te stelen en de kinderen te redden.

Het is zo goed als onmogelijk om Raiders of the Lost Ark te evenaren en dat wisten Steven Spielberg en George Lucas ook wel. Met Indiana Jones and the Temple of Doom hebben ze het daarom iets anders aangepakt. De avonturenfilm is nog steeds een spectaculaire achtbaanrit vol prachtige special effects, maar dit vervolg is ook een stuk duisterder. Gelukkig zorgt hulpje Short Round voor de komische noot, zodat de film niet té duister is. 

Om 20:00 uur op SBS6.