Nadat we in Adam zkt. Eva al terug naar de basis gingen met een blote benedenboel, gaan de broekjes in Undress for Love opnieuw uit.

Nu vraag je je misschien af wie er zo idioot is om dat te doen. Nou, dat zijn de zes kandidaten die wekelijks de slip laten zakken in het nieuwe RTL-programma Undress for Love. Onder aanvoering van tweevoudig Playboy-model Lieke van Lexmond geven drie mannen en drie vrouwen zich letterlijk bloot in hun zoektocht naar de liefde. Gelukkig zijn er familie en vrienden aanwezig, die vanaf de tribune de kandidaat bijstaan. Want stel je voor dat het ongemakkelijk zou worden…
 


Het is natuurlijk niet leuk als ze meteen alles blootgeven, daarom zijn er verschillende rondes. In het begin staan de kandidaten elk in hun eigen cilinder en krijgen ze enkel het lichaam van de ander te zien. Is alles wel groot genoeg? Hangt er niks wat er niet zou moeten hangen? Groeit er haar op vreemde plekken? Wanneer het lichaam is goedgekeurd, kan er begonnen worden met het rondje speeddaten. In de laatste ronde maken de kandidaten de keuze of ze erachter willen komen of ze elkaar nog steeds leuk vinden met kleren aan.

Undress for Love is vanaf vanavond elke maandagavond te zien om 20.30 uur op RTL 5.

Article continues after the ad
More content below the advertising