Source
ANP Foto

Het Journaal zal nooit meer helemaal hetzelfde zijn. Nieuwslezeres Dionne Stax verruilt de NOS namelijk voor een nieuwe uitdaging bij AVROTROS!

In 2013 maakte Dionne Stax haar debuut als nieuwslezers bij het NOS Journaal. Maar na zes jaar is zij klaar voor de volgende stap in haar carrière. Vanaf oktober gaat Dionne exclusief aan de slag voor AVROTROS. Daar zal ze verschillende programma’s gaan presenteren, waaronder DNA Onbekend. Bij de omroep zijn ze erg blij met de komst van de presentatrice. Zo schrijft mediadirecteur Bart Barnas: “In relatief korte tijd heeft Dionne bewezen dat ze een uitstekende en veelzijdige presentatrice is."

Article continues after the ad

Op Instagram blikt Dionne Stax alvast vooruit op haar nieuwe avontuur. “Het is tijd voor iets nieuws. Ik stap de journaalstudio uit en ga aan de slag bij AVROTROS. Ik krijg de kans om daar radio en verschillende tv programma's te maken. Helemaal uit mijn comfortzone, reuze spannend, maar wat heb ik er zin in!”, zo schrijft de presentatrice. Naast DNA Onbekend zal Dionne vanaf 1 januari 2020 een nieuw doordeweeks radioprogramma gaan presenteren op NPO Radio 1.

More content below the advertising