Bij Transavia werken ongeveer tweeduizend mensen die hun best doen om reizigers veilig op hun bestemming te brengen. Maar wie zijn die tweeduizend werknemers nou eigenlijk?

Vliegen is vaak het minst leuke onderdeel van een lange reis maken. Je moet wachten in de rij voor de douane, daarna een paar uur in een krap stoeltje zitten en met een beetje pech krijg je ook nog vliegtuigvoedsel voorgeschoteld dat z'n beste tijd heeft gehad. Je zou bijna vergeten dat de medewerkers echt wel hun best doen om je reis zo goed mogelijk te laten verlopen. 

Om deze hardwerkende mensen in het zonnetje te zetten, en daarmee ook de luchtvaartmaatschappij zelf, heeft Transavia de handen ineen geslagen met SBS6 voor de zesdelige realityserie Welkom aan boord. Een aantal verschillende medewerkers worden gevolgd, waaronder Reinier 'de vliegende barbier'. Met zijn baard, vriendelijke karakter en gevoel voor humor smelt iedereen voor hem. Ook vliegtuigmonteur Ben wordt gevolgd. Hij heeft de zware klus om binnen twintig minuten de veiligheid van een vliegtuig te controleren en kleine reparaties uit te voeren. 

Welkom aan boord is vanaf 19 oktober iedere vrijdag te zien op SBS 6 om 21:30 uur

Article continues after the ad
More content below the advertising